Ceroxin renkaista

Ostin ceroxit vuonna 2006. Niissä oli semmoset tubeless pyörät ( 296 evr tubeless) Nyt kun ajattelin laittaa myyntiin, ne renkaat rahisee. Siellä siis sisällä pyörii hiekkaa! Miten niitä nyt voi kaupitella. :| Niissä on pieniä kivenpainaumia,et olisko niistä päässy hiekkaa. Prkle.

Minkä hintasia uutena on nuo tubeless renkaat? Huudossa ei tietty ollu. Mietin nyt mitähän hittoa teen. Ostanko siihen uudet renkaat ja kaupittelen. Noilla rahisevilla renkailla en niistä paljoa saisi hintaa, eli kannattaiskohan ne kuitenkin sit pitää itellä jemmassa. En tiie kyllä onko milloin tarvettakaan edes...

Taitaa muuten uusissa malleissa olla taas ilmakumit? Miksköhän ne vaihtoi? Eikös nuo ilmakumit ole niitä pumpattavia vai... :ashamed:
 
Mä muutes ostin käytetyt ceroxit -06 mallia ja ihmeteltiin kovasti miksi noi kennopyörät on niin kuluneet ja paljon kivien painaumia. Onkohan vaan ollut kovassa käytössä hiekkatiellä vai on ko nuo nykyset heikkolaatuisempia. Onko ap sulla ollut millaisessa käytössä?
 
vieras
Sinänsähän siitä ei ole muuta haittaa kuin se rahina, mutta voi olla ettei niitä kiviä saa sieltä pois. Uudet renkaat maksaa n 20?/kpl. Meidän Ceroxeissa vm- 04 on ilmakumirenkaat ja tykkään niistä enemmän kuin kennopyöristä, vaikka ne joutuukin tietysti kerran tai kahdesti vuodessa pumppaamaan. Meillä kyllä tubeless-pyörät Scootereissa ja ne eivät rahise, vaikka kolmatta vuotta käytössä, mutta taitaa olla kuitenkin ihan yleinen vaiva noissa kennopyörissä, vaunumerkistä riippumatta.
 

Yhteistyössä