CARENA double swing ?????

Hei!

Itsellä ei henkilökohtaista kokemusta noista oo, mutta serkkuni on niitä nyt parisen kuukautta käyttänyt ja ei oo hirveesti positiivista palautetta antanut. Ensinnäkin ne alkuperäiset pyörät on surkeet lumikelillä. Ne on semmosta kovaa muovia, niin että luisuvat sivuttain. Niihin kyllä lisävarusteena saa ilmakumipyörät. Hän osti vauvalle siihen sen kopan ja 3kk ikäisenä tyttö ei enää mahdu siihen, eli aika turha ostos. Lisäksi se koppa on niin ohutta materiaalia että talvella kylmä. Lisäksi runkokin on muovia joten aika heilakan tuntuinen.
 
Muuta huonoa en ole vielä kuukauden käytön jälkeen huomannut kuin sen että vinkuu niinkuin kaikki muutkin Carenat,mutta silikonispraytä vaan.
Koppa tosiaan pieni, mutta tiesin se jo etukäteen, mutta meillä tosiaan kevätvauva niin ei sinne tarvi paljon lämmikettä tukkia. Jos talvivauvalle ostaa kopan niin lycka till.
 
Meillä olleet kyseiset rattaat jo kohta vuoden! Ja ei niissä kyllä ole valittamista! Ja runko ei ole muovia!! Itse hommasin niihin kirpprilta emman pehmeän kantokopan kun maksoi vain 5?! Ja lapsesta vähän riippuu minkä kokonen on kuinka kauan mahtuu omaan koppaan! Tottahan on että tuo koppa on pieni verrattuna esimerkiksi yhden lapsen rattaisiin! Mutta senkin jo näkee ostaessa! Ite olen tykännyt on kevyet ja näppärät työntää! Helppo kasata ja koota! Erilliset kuomut! Ja tarvittaessa mahtuu monta lasta kyytiin eikä vain kahta! Plussia voisin luetella vaikka kuinka! Edulliset ja asiansa ajavat menopelit! Oikein oivat jos ei ole merkki friikki!! Ja jos halvempikin kelpaa kun 600? briot tai emmaljungat!
 

Yhteistyössä