Bulgariassa ja Turkissa matkustaneet?

vieras
Bulgariassa on enemmän sadetta ja varkaita :) Turkkia suosittelen ruuan ja ilmaston vuoksi.
kesällä siellä kyllä on kauhean kuuma, mutta uima-altaissa viihtyy sitten paremmin.
 
Turkissa ollaan käyty paljon ... reilu viikko sitten oltiin viimeeks. Nyt meinataan ottaa elokuun alkuun vielä äkkilähtö. Mennään miehen kaa kaksin niin meinasin jos käytäisiinkin jossain muualla kuin turkissa. Tuli mieleen tuo bulgaaria...
 
Just tultiin Bulgarian Sinemoretzista ja lapsiperheelle aivan loistava paikka. Kylä on pieni, vain muutama sata asukasta ja pari kauppaa. Finnmatkojen hotellissa all inclusive joten ei tarvitse lähteä muualle syömään. Hotelli muutenkin hyvä ja siellä paljon ohjelmaa ja puuhaa. Kylässä ei ole kauheasti tekemistä mutta ranta on upea. Ja luonto kaunis.
Lomalla pystyi tosiaankin rentoutumaan ja uimaan ja olemaan lasten kanssa kun ei tarvinnut koko ajan olla menossa. Jokaisella on kuitenkin omat suunnitelmat lomalle joten jos menoa, meininkiä ja shoppailua kaipaa, Sinemoretz ei oo oikea paikka.
Turkissakin olen joskus ollut mutta en lasten kanssa. Riippuu varmaan ihan paikasta ja hotellista minkälaista on.
 
Nooo
Balchik on kiva paikka. Lähellä myös Albena, Kultahietikko ja Varna, joihin pääsee kätevästi taksilla/bussilla.

Turkin ja Bulgarian eroja mm Turkissa palmuja enemmän ja maisemat erilaiset muutenkin kuin Suomessa. Bulgariassa paikoin samanlaista kuin Suomessa, toki Balchikista löytyy valkoiset vuoret ym.

Elokuun alussa on kuuma Bulgariassakin, hyvin tarkeni viime vuonna syyskuussakin.
 
Molemmissa oon käynyt. 2006 Bulgariassa Obzorissa ja 2007 Turkissa Alanyassa.
Bulgariassa ruoka ja tuliaiset olivat ainakin siihen aikaan ihan ilmaisia (pizza 1e yms.), ei Turkissakaan kyllä kallista ole... Molemmat ihan ok, Turkkiin menisin mieluummin uudelleen =)
 
Jos lähdette kaksin äkkilähdöllä niin voisin suositella myös Tunisiaa. Oltiin miehen kanssa kahdestaan viikko Soussessa pari vuotta sitten, hintataso suunnilleen sama kuin Turkissa ja aivan ihanat rannat ja muutenkin tykkäsin kovasti :heart:
 

Yhteistyössä