bulgarian primorsko

hei! ollaan menossa tohon kohteeseen syyskuun alussa, meidän tyttömme on silloin melkeen 8kk. Onko joku käynyt primorskossa, olisko jotain vinkkejä antaa kun liikkuu pienen lapsen kanssa?

kiittäen etukäteen
 
Tultiin Primorskosta 2vkoa sitten. Todella mukava reissu. Lapset viihtyivät ja aikuisetkin. Meillä nuorimmainen kulki rattaissa. Ihan hyvin onnistui rattailla kulkea, vaikka tiet ei ihan yhtä hyviä kun täällä kotimaassa. Vaippoja en nähnyt yhdessäkään kaupassa. Meillä oli omat mukana. Ei niitä sen vuoksi kovasti etsittykään.
Laitettiin rattaat ruumaan heti lähtöselvityksessä. Bulgarian päästä ei saanut mitään "suojapussia" rattaille, mutta meillä oli kotimaasta saatu finnairin pussi vielä tallessa. Jälkeenpäin ajatellen olisi kannattunut pitää rattaa mukana koneen lähtöön saakka, koska oli aika työlästä kantaa sylissä pikkuista Burgasin kentällä. Sieltä oli muutenkin aika vaikea löytää istumapaikkaa.
Tässä jotain mitä tuli mieleen..
Mukavaa matkaa!
 
moi!

oltiin primorskossa viime vuonna syyskuuna alussa. tosin vaavi oli vasta masussa silloin. kannattaa ottaa huomioon, että sää siellä voi olla aika viileää tuohon aikaan. ainakin meän siellä ollessa joinain päivinä tuuli aika reilusti. jos on kantoliina tai kantoreppu, se on varmaan aika hyvä. mutta kyllä rattaillakin varmaan pärjää. vauvanruokapuolta ja muuta sellaista ei tullut katsastettua

mut hyvää lomaa!
 
Primorskossa en ole käynyt, mutta pari viikkoa sitten tultiin Nessebarista. Suosittelen että otat kaikki omat ruoat mukaan. Meillä meni pari päivää metsästäessä sellaista kauppaa mistä olis saanut sosetta! ja kun löydettiin, niin maksoivat pari euroa purkki, ja hedelmäsoseetkin euron! ja valikoimana oli mm. suklaa-keksi-puuroa... muista tarkistaa, etteivät soseet sisällä sokeria, jos ostat paikallisia.
 

Yhteistyössä