Bulgarian Albena

ja sieltä hotelli Kaliopa tai Flamingo??onko kokemuksia??ajateltiin lähteä sinne häämatkalle,ja ottaa lapset mukaan.syyskuussa ajateltiin,et ois kiva mennä.
kertokaa ihan mitä vaan =) käydään yleensä kerran vuodessa kanarialla(helmikuussa) ja nyt haluttais lähtee tonne kun sinne tuskin tulee muuten mentyä.
eli jos jonkinmoisia kokemuksia sais :)
 
Nomian laiskana
Oltiin muutama vuosi takaperin Albenassa Kaliopa Gardenissa lasten kanssa ja kyllä tykättiin kovasti. Sijainti tosi upea, ihan rannassa. Ranta siisti ja ihanan matala noiden pientenkin temmeltää. Lasten allas tosin vähän pieni, mutta sellainen kuitenkin hotellista löytyi!

Muutenkin sijainti mukava. Rauhallinen ja kuitenkin lähellä keskustaa. Muutenkin tykkäsin kyllä Bulgariasta matkakohteena.

Lasten kanssa varsinkin mielestäni oikein hyvä! B)
 
muutama vuosi sitten tein ekan bulgarian matkan albenaan. toisen reissun tein sunny beachille.

albena on juuri lapsiperheille todella hyvä! rauhallinen, pieni, mukava tunnelma. ei (ainakaan silloin) melskaavia nuorisojoukkoja tms. meteliä katukuppiloista (verraten sunnyyn niin aivan erilainen paikka siis).

hinnat halvat, tosin kalliimmat kuin muualla bulgariassa, tietenkin kun on turistikohde. kannattaa tehdä retkiä läheisiin isompiin kaupunkeihin; albenasta lähtee ns. taksibusseja jatkuvasti -meno oli tosin hieman hurjaa mutkikkailla teillä -tultiin taksilla takasinpäin ostosreissulta....hehhehe.

albena on suljettu kohde. eli aidattu. alueelle ei pääse kuin turistit ja kohteessa töissä olevat paikalliset. kulkuluvat katsotaan pääportilla (esim. taksikuskikin joutuu jättämään tiedot itsestään luukulle). no, ainakin tuo luo turvallisuutta entisestään.

lapsille oli erilaisia leikkipaikkoja pääkadun varrella.

oikein kaunis paikka. kiva kun menette!
 
Me olemme lähdössä Albenaan elokuun 2. päivä ja matka seurueeseen kuuluu 4 aikuista ja 2 lasta (5v ja 7v) Lapset on eka kertaa reissussa. Hotelli on Flamingo. SB:llä olemme miehen kanssa käyneet aikaisemmin ja nyt lapset mukana niin halusimme vähän rauhallisempaan paikkaa ja meille suositeltiin Albenaa. Toivottavasti kaikki menee hyvin.
 

Yhteistyössä