britaxin vigour 3&4 vrt teutonia fun

Elikkäs nämä kiinnostaisi, pitäsi mahtua ~90cm poika makaamaan tarvittaessa, tai edes lepäämään ilman että on ihan kippurassa.
Maastoa varten on jykevämmät rattaat, joten siihen käyttöön nämä ei tulisi.
Kummassa mahtuu suurempi lapsi istumaan kuomun alle, entäs tukevuus?
Noita britaxeja ei taida tääläpäin päästä missään kokeilemaan, onko suurtakin eroa noissa että on 3 tai 4 pyörää
 
Britaxin olen vain nähnyt ja pidin kauheasti, jos nyt tarvitsisi hankkia vauvalle kärryt niin ne olisivat varmaan noi. Mutta enpä osaa sanoa mahtuuko sinne miten hyvin.
Mutta teutonian funeja en suosittele. Kokemuksella voin sanoa, etteivät ne ole ollenkaan hyvät ja varmasti menisi herne nenään niiden kanssa hyvinkin äkkiä. Ja toisaalta, jos tarvitset enää vain ns kaupunkikärryt, niin nuo funit on aikaste jykevät sellaiseen.. Vaikka "pienet" ovatkin, niin ei mielestäni kaupunki käyttöön soveltuvat. Siis jo isommalle. Ja muutenkaan.
Itsellä on ihan toisen merkkiset, mutta edessä kaksi kääntyvää pyörää, jotka on kyllä todella kätevät muutoin. Ovat hiukan lyhyemmät kuin kolmipyöräiset ja oikein näppärät. Omillamme kärrytellään ihan missä vain, vaikka onkin enemmän kaupunkikäyttöön tarkoitetut ja etummaiset pyörät pienemmät.

Tässä muutama ajatus, toivottavasti löydät tarvitsemasi. :)
 
meillä ensisijainen käyttäjä on alle 6kk, mutta kun on kaksi lasta, niin toki tarvittaessa isommankin pitää kyytiin mahtua. kun päikkäriaikaan nukkuu kyllä rattaissa jos asioilla ollaan jossain. pitäis varmasti päästä testailemaan noita sitten jossain, funeja kyllä täälä myydään
 
En suosittele Funeja minäkään. Ihan ketterät tasaisella alustalla, mutta kuoppaisella tiellä tms tosi karmeat. Yhdistelmä saalisviettinen koira, tien yli pinkova jänis ja Funit oli varsin kamala. Kun etupyörät oli lukitsematta (lukittuna oli huono työtää ), niin koiran pienetkin nykäisyt meinasi kaataa rattaat. Isokokoinen kaks vee ei mahtunut niihin enää kunnolla kyytiin. Päikkäreitä ei voinut nukkua kuin polvet suussa, vaikka muun merkkisiin mahtui vielä ihan hyvin makuuasentoon. Lisäksi rattaat puolsivat aina jompaan kumpaan reunaan, jos tie ei ollut täysin sileä. Kauppareissulla kätevät. Paljon paremmat työntää kuin heppoiset matkarattaat, mut ulkoilukäytössä sopii minusta vain kaupunkiin ja sinnekin vain jos on ihan tasainen pohja työnnellä.
 
Minä taas suosittelen funeja! Kaikin puolin loistokärryt, meillä reilun vuoden olleet ainoina rattaina käytössä. Meillä käyttäjä on 1,8v poika ja satunnaisesti 3,8v tyttö. Molemmat mahtuu hyvin istumaan ja nukkumaan. Kuomun ja istuimen väli on 58cm. Eivät tietenkään mitkään metsärattaat ole, mutta kulkevat hiekkatiellä ja mukulakivilläkin ihan ok. Ja kapeus on suuri plussa, mahtuu joka paikkaan, iso etu julkisia paljon käytettäessä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Sssalla:
kauppakeskuksissa on yleensä sileät lattiat :D onpas nyt kumman vaikeaa valita..
Jos ihan pelkästään kauppakeskuksia varten rattaita etsit, niin miksei ihan matkarattaat käy? Edullisemmat ja vie vähän tilaa. Meillä ei tosiaan Funeihin meinannut iso 2-vee kunnolla mahtua, mut lapset on niin eri kokoisia. Millä te sinne kauppaan menette, autolla oven eteen? Silloin on kai ihan sama millaiset rattaat on, mut jos kävelette sinne, niin sitten kannattaa vähän jo renkaiden kokoa ja muuta miettiä.
 

Yhteistyössä