britax twe vai brio zento ?

Me oltiin puolisen vuotta sitten tuon saman päätöksen edessä ja tuntui tosi vaikeelta päättää, molemmat vaikutti niin hyviltä. Brio tuntui siltä että se on alkuun suojaisampi mutta Britax taas vaikutti tilavammalta että menee pitempään.
Erinäisistä syistä päädyttiin sitten Britaxiin, vaikka ei mitään vikaa Briostakaan keksitty. Pakko myöntää että hinta ratkaisi ja otettiin halvempi kun ei muuta ratkaisevaa eroa löydetty...

Mutta ollaan oltu enemmän kuin tyytyväisiä tuohon Britaxin istuimeen. Se on tukevasti kiinni, eikä hievahtanutkaan kun äkkipysähdykseen jouduttiin (ei törmäystä kuitenkaan) ja kun matkustajakin on tyytyväinen niin kaikki hyvin. En kadu päätöstä hetkeäkään.

Mutta en siis sano pahaa siitä Briostakaan, kannattaa vaan vertailla kumpi miellyttää omaa silmää enemmän. =) Onnea valintaan!
 
meillä on ollut kahdella lapsella tuo britax twe ja sitä suosittelen lämpimästi. sitä saa kallistettua makaavampaan tai istuvampaan asentoon, se tulee tiukasti kiinni (paljon järkevämpi kiinnitys kuin monella muulla merkillä) ja lapselle hyvät vyöt joissa on tiukasti kiinni. pelkästään hyvää sanottavaa, sille ääni täältä.
 
Jossain keskustelussa aiemmin mainittiin, että sama suunnittelija on molempien takana. Brio on oletettavati kehittyneempi, kun se on monta vuotta uudempi ja kokemusta on suunnittelijallakin enemmän samoin käyttökokemuksia sen tueksi.

Meillä on Brio Zento ja lapsi istuu syvemmällä siinä. Se on asiantuntijan mukaan juuri sitä kehittynyttä turvallisuutta.
"Ahtaampi" istuin suojaa paremmin lasta sivutörmäyksissä.
Tilava taas antaa enemmän lapselle tilaa heilahtaa ja silloin ne rasitusarvot, joita turvaistuimella pyritään välttämään tulevat suuremmiksi ja vaarallisemmiksi.

Päätös jokaisen oma.

 

Yhteistyössä