Britannian pääministeri: T urv apaika nhakijoita aletaan lennättää Ruandaan lähikuukausina "Liika on liikaa"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
https://www.suomenmaa.fi/uutiset/britannian-maara-aloittaa-tur va paik anhakijoiden-lennatykset-ruandaan-lahikuukausina-2/

maahan pyrkiviä t ur vapai kanhakijoita Ruandaan lähikuukausina, kertoi Britannian pääministeri Rishi Sunak maanantaina.
Sunakin mukaan on välttämätöntä estää tur vapa ik antulijoita ylittämästä Englannin kanaalia Ranskan puolelta pienillä veneillä.
Asiaa koskeva lakiehdotus pakottaa tuomarit pitämään itäafrikkalaista Ruandaa turvallisena kolmantena maana ja antaa ministereille valtuuden sivuuttaa ihmisoikeuksia koskevat lainkohdat. Esimerkiksi Britannian korkein oikeus on pitänyt turv apaik anhakijoiden lähettämistä Ruandaan lainvastaisena.
SUNAKIN mukaan lennot toteutetaan tapahtui mitä tahansa.
Liika on liikaa. Ei lisää kiemurtelua. Ei lisää viivyttelyä, Sunak sanoi lehdistötilaisuudessa ennen kuin parlamentin on määrä hyväksyä ehdotuksen keskeinen osa.
Hän sanoi uskovansa, että Ruandaan lennetään useita lentoja kuukaudessa kesäkuukausien aikana.
Saksa ja Ranska myös lennättämässä mustat/ ruskeat takaisin Afrikkaan. Onko myös Suomen tie että sittenkin päätetään laittaa nämä takaisin, myönnetään että oli katastrofi tämä vasemmiston kokeilu, liikaa inhimillistä kärsimystä ja rasismia jouduimme kohtaamaan?
 
vierailija
"Esimerkiksi Britannian korkein oikeus on pitänyt turv apaik anhakijoiden lähettämistä Ruandaan lainvastaisena."
Mielenkiintoista että lakia tulkitaan aina näin päin. Eikö rajan ylittäminen ilman lupaa ole myös lain vastaista?
 
Normaali ihminen ymmärtää turvapaikan tarjoamisen niin että kun reitti on selvä niin turvapaikkaa ei enää tarvita ja turvapaikan saanut lähtee kotiin.

Täällä meillä (ilmeisesti jossakin mielenhäiriössä) on jotenkin käsitetty asia todella väärin - heihin investoidaan valtavat määrät resursseja, tuomastaan rikollisuudesta huolimatta, eikä heitä lähetetä kotiin edes silloin, vaikka murhaisivat/tappaisivat kantaväkeä surutta.🤷‍♀️
 

Yhteistyössä