Brio sing

Kyselisin siis noista vaunuista, koska tarvittaisiin mahdollisimman pieneen tilaan menevät vaunut.

Kuinka pieneen tilaan ne todellisuudessa menee pelkkänä runkona? Jos siis ottaa esim ne isoimmat renkaat pois? Vai vaikuttaako paljoa? Teknisissä tiedoissa sanotaan että pelkkänä runkona 82x69x28cm, mistähän kohti tuo 28cm on mitattu?

Tilanne meillä on siis sellainen että vaunut tarvisi sopia renault grand scenicin "peräkonttiin" ja kaikki 7 paikkaa käytössä, eli penkkejä ei voi laittaa kumoon. Jos nuo briot ei sinne mahdu niin onkos teillä vinkkejä mitkä toisenlaiset vaunut vauvalle voisi tuonne mahtua?

Kovin kiitollinen olen vastauksista.. Ja huom, auton vaihto ei ole vaihtoehto. :LOL:
 
Moikka,
En osaa sanoa Brioista, mutta Gessleinin monet mallit menevät hyvin pieneen tilaan. esim. http://www.vaunuaitta.fi/tuotteet/lastenvaunut/gesslein/future-fi/ Siellä ei kyllä lue, kuinka paljon pelkkä runko vie tilaa, mutta ainakin kolmipyöräiset ilman koppaa/istuinosaa, mahtuvat vaikka penkin väliin.
 
Kiitos vastauksesta.. Toiselta sivulta löysin vastauksen että tuollaset gesslein vision fin:it menisi ilman istuinkehikkoa ja renkaita jopa 25cm:n "läjään". Siinäpä olisi siis varteen otettava vaihtoehto siis.

Jos jollakulla olisi vielä kokemusta noista brioista niin olisin erittäin kiitollinen.
 
Visionit menevät tosiaan tosi pieneen tilaan, siitä on hyvää kokemusta =). llmeisesti niin menee myös tuo toinen malli, missä on neljä pyörää ja edessä kääntyvät "ostosrenkaat" eli lähellä tuota Brion mallia.
 
Juu, kyllä tarkoitus on mennä vaunuja autoon sovitteleen, mutta taustatietoa tässä keräilen..

Meillä muuten löytyy gracon matkarattaat johon saa laitettua kaukalon kiinni (mallia en muista), ja ei muuten sovi tuonne "peräkonttiin" kun kaikki penkit on paikoillaan. Ihmeellistä että tehdään autoja 7 hengelle, mutta ei oteta huomioon sitä tavara määrää mitä 7 hengellä voi olla mukana kun lähdetään pidemmälle matkalle.
 
Nuo Brio Singit menevät kyllä todella pieneen tilaan. Meillä varmaan samat matkarattaat kun Tellulla (graco spree) ja vievät kyllä takaluukusta kivan tilan... Singit meni kun heittämällä sisään kun testattiin, ratasosan kanssa. Ilman ratasosaa menevät vielä pienempään tilaan. Renkaatkin saa vielä irti jos sitä tilaa enemmän tarvii :)
 
Kävin kokeilemassa noita Brion vaunuja autoon. Ja ne sopii!!! =) Runko menee heittämällä peräkonttiin eikä renkaita tarvinnu edes poistaa. Nyt tarvisi vaan entiset vaunut saada myytyä tieltä pois, eli ongelmat ei loppuneet siihen.. :LOL:
 

Yhteistyössä