Brio Race

Mun mielestä Racet on sirommat kun scooterit, eikä racessa mene selkänoja makaavaan asentoon, vaan pelkästään vähän lepoasentoon. Racet on vähä erikoisemmat ja trendikkäämmät "rallikärrit", missä on sairaan hyvät jouset ja teleskooppityöntöaisa.
Meillä on ne Racet ja on parhaat rattaat mitä meillä on ikänä ollut!!

t. viiden äiti :D
 
Itsekkin oon miettinyt just noiden kahden rattaan välillä kummat ostan ja päädyin raceihin kokeiltuani molempia liikkeissä. Racet tuntuivat vaan jotenkin sirommilta ja "omemmilta". Molemmat ovat varmasti hyvät, eipä silti.

En vaan oo vielä rattaita ostanut, koska saamme ne halvemmalla kesälomareissulla kun ostetaan ne eri paikkakunnalta... :wave:
 
näin on
Meillon aika uuden karheat Race-rattaat ja ovat tosi hienot! Aikasemmin meillä on ollut käytössä yli 10 vuotta vanhat Briion perusvaunut, eli niistä ei saa rattaita ja otettiin heti vaunujen jälkeen nuo Racet käyttöön koska ei oo varaa ostaa monia eri rattaita. On kauhian kevyet työnnellä vaunujenjälkeen! Muutenki aika luksusta koska ei oo koskaan uusia rattaita ollut vaan kaikki ostettu käytettynä. =) Reilu 1,5 vuotias nukkuu päiväunia joskus niissä vaunuissa, alkaa jo koppa käydä pieneksi mutta menee kuiteskin. :D
 
Meillä scooterit.
Ovat tosi ihanat käytössä. Selkänoja menee 3 asentoon. Ei mene ihan makuulleen mut ainakin meillä poika 9kk nukkuu niissä päiväunia ulkona.
Hyvät ja kevyet työntää. Helposti kasattavat ja kevyet nostaa autoon.
:)
 
Vaihdettiin just Scooterit Brion Raceihin, haluttiin vähän kapeammat ja miehelle (193cm) teleskooppinen työntöaisa oli ehdoton juttu! Scooterit oli kans ihan hyvät, ei ihan yhtä kevyet kuin Racet ja meillä ne nitskatti ja kitisi hiekkatiellä, muuten ihan hyvät.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 08.07.2006 klo 14:32 vieras kirjoitti:
Minkä hintaiset noi Racet on? Saako niihin jalkapeittoa?

Niin ja lisäys vielä että onko niissä Raceissa kuin korkea selkänoja? Yhtä korkea kuin Scootereissa? Ja yhtä hyvät pehmusteet?
Taidettiin maksaa niistä jotain 219?, muistaakseni. (mies maksoi) Jalkapeiton saa lisävarusteena, parilla kympillä mutta ei otettu ainakaan vielä.

Niissä oli mun mielestä paljo korkeampi selkänoja kuin meidän Scootereissa, tai sitten se vaikutti kun Racen kuomua saat nostettua vaikka miten ylös. Me kokeiltiin kaupassa 4-vuotiaan isoveljen kanssa ja kyllä sekin sinne sopi! :D Eikä edes painoraja tullut vastaan kun poika on pitkä ja hoikka. Racen rattaan painoraja taitaa olla 22kg, eli enemmän kun Scootereissa ja tavarakorikin kestää saman verran kuin vaunujen!

Kankaat vaikutti musta miljoona kertaa paremmilta kuin Scootereissa, vaikka ei siinäkään huonot ollut mutta meillä juniori "valui" scootereissa koko ajan. Pehmusteet on musta Racessa ihan hyvät, ulkonäkö tosi trendikäs, siitä plussaa.

Racesta on tulossa älyttömän kivoja uusia värejä, niistä taitaa ollakin kuvia VauvataloJOhannan sivuilla mutta ei maltettu odottaa.
 

Yhteistyössä