BRIO PONY JA BRIO RACE?

Näiden välillä pohdin ja pohdin. Mitä olennaisia eroja on, että kannattaisi maksaa toisista enemmän. Kuomun ostaisin ponyyn ja siinä olisi kai himpun isompi tavaratila. Säädettävä aisa ei meille ole ehdoton, koska kakkosrattaiksi tulevat ja olemme aika keskipituisia molemmat. Saako reilu 1v lapsi nukuttua Ponyn lepoasennossa?
Kokemuksia, kokemuksia, kiitos! :flower:
 
Hopsuli
Hei!
meillä on ponyt olleet lapselle käytössä siitä asti kun oli 1,5v. Ovat muuten todella näppärät ja kevyemmät kuin racet, mutta nukkuminen on niissä aika hankalaa. Selkänojan saa vain vähän alas ja tarvitsisi olla aika pitkä muksu että siinä saisi edes tyydyttävästi nukuttua. Kaduttaa etten ostanut noita raceja kun kanssa niiden kahden välillä pohdin.
 
No voi harmi. Melkein olin jo taipumassa Ponyjen kannalle, mutta jos se selkänoja jää liian pystyyn kuitenkiin niin huonohan se on...
Racessa taas on niin pieni tavarakori, etten ole koskaan pienempää nähnyt. Siihen ei varmaan mene yksikään kauppakassi???
 
<ME pohdimme samaa ja päädyimme raceihin. Lapsi pystyy nukkumaan niissä todella hyvin. tavaratila on aika pieni, mutt eiköhän se ole rattaissa arkipäivää. Racet menee myös pieneen tilaan kasattuna, melkein pienempään kuin mihin ponyt olis mennyt, jos niihin olis laittanut kuomun.
 

Yhteistyössä