Avioliiton uudelleen siunaaminen

Kyselen, että onko kukaan pyytänyt avioliitolleen uudelleen siunaamista. Minulla ja miehelläni tulee nyt merkkipäivä ja olen ajatellut että se olisi ihana tapa juhlistaa tätä kyseistä merkkipäivää.

Netistä etsin ja löysinkin hieman tietoa tapahtuman kulusta. Jos jollakulla on omakohtaisia kokemuksia kertokaa ihmeessä! Tykkäsittekö? Mitä olisi voinut tehdä toisin? Kauanko "seremonia" kesti? Jne. jne.

Kiitos jo etukäteen vastauksista!
 
Rouva myös minäkin
Itseäni myös kovasti askarruttaa asia. Meillä oli melko vaatimattomat häät jokunen vuosi siten ja monesti miehen kanssa olemmekin miettineet järjestää oikein kunnon juhlat ja vihkivalojen uusimisen. Eli nyt vinkkejä kehiin! :flower:
 
kokemusta on
Seurakunnan papit voivat suorittaa avioliiton siunaamisen. Meillä seremonia kesti jotain 15-30 min. väliltä. Oli oikein lämmin ja mukava tilanne ja pappi piti hyvän puheen. Kysele seurakunnalta lisää.
 
Tuo kuulostaa todella ihanalta. Jenkeissä on se yksi näyttelijäpariskunta ja he uusivat vihkivalat joka vuosi. Jotenkin tuntuu kivalta ajatella että toinen sanoo vuosi vuoden jälkeen "tahdon". Siinäpä ei pääse hääpäivät unohtumaan kummaltakaan.
 
Peppari: Ei ollut ajatuksena, että joka vuosi käydään papin puheilla.

Meillä tulee nyt 10 yhteistä avioliitto vuotta täyteen. Matkaan on mahtuntut sekä hyviä että huonoja aikoja.

Vaikka otsikossa puhuin avioliiton uudelleen siunaamisesta, niin kysehän on oikeasti rukoushetkestä, jossa pyydetään siunausta liitolle. Me emme halua siitä mitään sirkusta. Ei sukulaisia, ei edes lapsia. Ajatuksena että menemme kahdestaan. Muutenkin aiomme juhlistaa päivää. Viemme lapset hoitoon ja menemme romanttiselle matkalle. Häämatkalle ;)

Kiitos kaikille, jotka ovat vastanneet. Soittelen lähiaikoina seurakuntaan ja kyselen tarkemmin tapahtumasta.
 

Yhteistyössä