Auttakaa ettimään netistä uusia tai huutiksesta 3-pyöräisiä rattaita?

Haluaisin myydä meidän scooterit pois ja ostaa tilalle 3-pyöräiset rattaat/juoksurattaat. En vaan tiedä millaset kun niitä on aikast paljon markkinoilla. En etsi yhdistelmävaunuja vaan pelkkiä rattaita =)

Jos jollain omakohtasta kokemusta 3-pyöräisistä rattaista, olisin kiinostunut kuulemaan kokemuksia esim. talvella loskassa/lumessa liikkumisesta, että kulkeeko hyvin?
 
www.ozbaby.f tai com löytyy sellainen merkki kuin x-lander. Myydään myös heidän verkkokaupassaan. On todella kevyt ja pienikokoinen ratas. Jossa kuitenkin tilava istuin lapselle. Oikein loistavat menopelit, joilla pääsee ihan missä kelissä ja paikassa vain!
Meillä ei ole kyseistä mallia, mutta saman merkin ja ihan ykköset ovat!
 
vieras
Meillä on Brion kolmipyöräset eli on nimellä tridem ja tehtiin vuonna 05 ja ilmeisesti ei ole ollut menekkiä kun mun mielestä ei ole enää mallistossa. Mutta hyvät kummiski on ja isoilla ilmapyörillä että todella kevyet.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja äiteex:
Nuo x-landerit näyttivät hyvältä.. vielä kun käytettynä jostain löytäisi :ashamed:
siis otsikossa haet uusia ja sitten ne pitääkin olla käytetyt?! :eek:

No lähinnä siksi laitoin että uusia netistä kun huutiksessa ei kaikkeja merkkejä ole tarjolla. Niin löydän ehkä meille sopivat ja mahdollisesti alan niitä käytettynä etsimään.
 
Minulla on myytävänä Teutonian Y2K:t. Ne ovat kyllä tukevat ja hyvät kulkea lumessakin. Virallisesti ovat kai yhdistelmät, koska niistä saa kopan kanssa vaunut, mutta rattaiden nimellä niitä kai myydään ja on myyty. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut.
 
Lisäys
Sekoitetaan pakkaa vielä näillä, eli Gessleinin Vision-fi rattaat.

http://www.vaunuaitta.fi/tuotteet/rattaat/gessleinrattaat/vision-fin/

Itellä ollut ja tykkäsin kovasti! Jos on isoja koiria, jotka vetävät, niin silloin myyjä ei suositellut ostamaan näitä.
 

Yhteistyössä