Autismi?

Oma vauvani täytti nyt viisi vuotta ja epäilin erityisopettajan koulutuksen saaneena tuota samaa joskus. Tyttö hymyili ensimmäisen kerran puolivuotiaana eikä juuri ottanut kontaktia aiemmin. Syytä ei selvinnyt mutta nyt on tosi reipas ja omatoiminen tyttö, syksyllä eskariin menossa..

Älä huolehdi siis suotta mutta noita oireita voi tietenkin sieltä neuvolasta kysellä mutta muista ettei nekään aina kaikkea tiedä. Meidän neitiä tutkittiin ihan varmuuden vuoksi ... vähän liikaakin näin jälkikäteen ajateltuna. Ainakin meille vanhemmille tuli siitä ihan turhaa paniikkia kun arvailtiin kaikki 4578 vaihtoehtoista sairautta ...

Suurimmalla todennäköisyydellä vauvasi on ihan terve ja myös vammaton. Autisimi on kuitenkin sellainen oireyhtymä, ettei siihen vauvana juuri puututa joten joka tapauksessa hoidat vauvaa samalla tavalla ja seuraat kehitystä samoin.

Itse olen itselleni vihainen etten antanut aikaa itselleni TUTUSTUA vauvaani ja hänen temperamenttiinsa vaan menin täysillä mukaan neuvolan epäilyihin.
 

Yhteistyössä