atarax?

  • Viestiketjun aloittaja pia70
  • Ensimmäinen viesti
pia70
saatiin ataraxia jos tulee ruoka-aineallergian takia "oireita".kuulin et ataraxin sivuoireina on vaikka mitä.........Onko joku käyttänyt ataraxia?minkä ikäiselle? miksi? tuliko oireita? ajattelin vaan että uskaltaako sitä edes käyttää.........kyseessä 6v tyttö.
 
me saatiin silloin kun poika oli pieni sitä että nukkuis yöt hyvin (iho ei kutisisi).ei ostettu kun yöt meni muutenkin hyvin.ja atopiasta selvittiin ainoastaan perusvoiteilla ja maitohappokapseleilla..nyt 6 v.tosi harvoin talvella iho vähän oirehtii.kaikissa lääkkeissähän on sivuvaikutukset jos pärjää ilman kannattaa kokeilla.meillä käytössä astmaan piiput ja niitä ilman ei selvitä. =) =)
 
Heips =)

Meillä lääkäri määräsi tytöllemme hänen ollessa 5kk atarax-siirappia, mutta se ei valitettavasti tuonut meille apua, mutta jos teillä kutina on pahaa ja apu siitä löytyy niin ehdottomasti ottaisin käyttöön. Kaikissa lääkkeissä on sivuvaikutukset, mutta täytyyhän sitä lapsen oloakin helpottaa =) Hyvää jatkoa teille :hug:
 
skye
Meillä on käytetty 2-vuotiaalle pojalle Ataraxia yölliseen kutinaan, ja yhdessä kortisonivoiteen kanssa se on auttanut. Auttoi myös allergiakohtaukseen. Sivuvaikutuksia ei mielestäni ole sen kummemmin ollut, väsyttäähän se tietysti, mutta niin monet muutkin allergialääkkeet.
 
meillä atarax muuten toimi mutta kun aiheutti lapselle yöllisiä seinille kiipeily kohtauksia, siis nukkui 2tuntia ja alko rallina ajo, huiteli pitkin pinnasänkyy jne... se näytti oikeasti siltä et ois juonu pannullisen kahvia..
Meillä vaihdettiin sitten zyrtekki tippoihin, ovat paaljon paremmat meillä.
 
Duuri
Meiän pojalle määrättiin sitä kolmikuisena vaikeaan kutiavaan ihottumaan. Auttoi kyllä kutinaan ja poika nukkui, mutta oli puolet päivästä niin tötterönä ettei jaksanut rintaa syödä ja se myös veti vatsan aiiiiiivan sekaisin. Ei kovin kiva yhtälö.. joten sen kokeilut jäi sitten siihen

Mut meiän poika olikin tuolloin tosi pieni. Paljon olen positiivista Ataraxista kuullut. Useammin se kai kuitenkin sopii kuin ei sovi. Aina kannattaa kokeilla!
 
Meillä määrättiin Ataraxia allergia oireisiin tytön ollessa reilu 3 kuukautta. Pari kertaa ollaan jouduttu antamaan. Meillä ei ole ainakaan sivuvaikutuksia näkynyt. Tyttö ollut lääkkeen annon jälkeen ehkä normaalia unisempi ei muuta.
 
Meidän atoopikko 11kk on viikon verran vedellyt Ataraxia eikä siitä mitään sen suurempia oireita ole tullut. Ei kyllä tunnu toimivan edes lisääntyneenä uneliaisuuteena, mutta kutinaan on kyllä auttanut.

Kyllä itteäkin hirvitti se lista mitä sivuvaikutuksia voi olla, mutta mitään ei ole tullut. Zyrtecistä ei ollut apua öiseen raapimiseen.
 

Yhteistyössä