Asuuko kukaan 1970 valmistuneessa kerrostalossa? Joko on ollut putkirempasta

  • Viestiketjun aloittaja "Ani"
  • Ensimmäinen viesti
"Vieras"
Monessa paikassa 70-luvun taloihin on jo tehty putkirempat. Meillä taas on v 73 talo ja isännöitsijä oli sitä mieltä että putket on hyvässä kunnossa(ei oo ollu vuotoja) joten ei vielä moneen vuoteen.
 
"jooh"
meillä rakennettu vuonna 74 ja putkirempasta aletaan puhua varmaan tuossa vajaan kymmenen vuoden kuluttua.
nyt maksellaan julkisivu-parvekeremonttia...ekaks se alta pois...
 
Mörmör
On ollu puhetta, että noin 8 vuoden päästä. Talo rakennettu 71 ja isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen mukaan putket hyvässä kunnossa.

Äitini asuu 61 rakennetussa, jossa ei ole tehty remppaa, mutta aiotaan pinnoittaa paskat putket.
 
Random.
Meillä -75 rakennettu kerrostalo kysessä, just kevään kokouksessa oli puhetta. Alunperin suunnitelma oli tälle syksylle, mutta siirtyykin ens keväälle että ehditään paremmin ottaan tarjouksia. Seiniä tai mitään ei tarvitse purkaa, putket laitetaan seinien ulkopuolelle. Vesikatkosta tulee päivä-pari. Muutamasta osakkeesta tarvii seinät purkaa kun kylppärit on alkuperäisessä kunnossa. Siis esim. amme otettu pois, mutta kosteussuojausta ei oo tehty tilalle..
 
"vieras"
Se riippuu vähän alueestakin miten pitää tehdä. Kuulin eräässä kaupungissa olevan ainakin yhden alueen jossa tulee hyvin aikaisin nuo putkiremontit ja sitten aina uudestaan samoin välein. Johtuu vedenlaadusta miten kuluttaa putkia. Tai joku mitä siinä on.
 
Ei vuosiin tulossa
1973 valmistunut ja juuri tehtiin noin puoliin asunnoista kylppäriremontti jotka oli lähes alkuperäisessä kunnossa ja ei ole lähi vuosina tulossa putkiremppaa. Kylppäreihin vaihdettiin kyllä vesiputket rempan yhteydessä.
 
Joo, asuu
-72 valmistunut. On ollut parvekeremonttia. on vaihdettu ikkunat (hyvä juttu), mutta ei putkia vielä. Kunto niissä kuin ennen Venäjällä. Katkojen jälkeen tulee ruostetta, ja kauan. Pakko kohta joku temppa on tulla.
 

Yhteistyössä