astma, allergia vai jotain muuta

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
pojalla siis on nyt astmalääkityss testauksena ku aina flunssan aikaan menee henki ahtaalle yms. astmaan viittaavaa mutta ei kuitenkaan lääkäri usko et on astmaa. Tänään sit käytiin kaverilla kylässä jolla on kissa. oltiin noin pari tuntia ja huomasin ku mentiin autoon et poika hengitti raskaasti ja oli selvästi ahtaalla. nukkua ehti n. tunnin ku alko hirveä yskiminen ja kakominen. huuto ja entistä enempi yski ja koitti epätoivoisesti saada hengen kulkemaan.
ja lisäys et on harva se päivä oltu talossa jossa on kissa mut miten nyt sit meni hetkessä noin pahaksi.

se on ainakin selvä et täst edes pysytään kaukana eläimistä.
 
Noin se mullakin alkoi jo ihan pikkutyttönä. Mullekin eläimet joskus saavat ja joskus eivät saa aikaan hengenahdistusta. Olin jo 8. luokalla, ennen kuin sain astma-diagnoosin ja lääkityksen.

Onhan teidän pojalla kohtauslääkitys?
 
ap
ei ole testejä tehty. käynti lasten polilla ja lääkäri tosiaan sanoi et kuulostaa astmalle mut ei välttämättä kuitenkaan oo. kuulemma myöhemmin selviää mitä on. lääkityksenä oli jo vuosi sitten nestemäinen ventoline tuohon hengen ahdistukseen ja nyt määrättiin babyhalerilla otettava ventoline tarvittaessa ja singulair flunssien aikana otettavaksi
 

Yhteistyössä