Aika tavisruokaa. Noi salaatit, raasteet jne. on hyvä juttu. Meillä on kaks ateriaa päivässä perheen koon vuoksi, mutt tässä esimerkkiviikko. Riisi ja pasta on tummaa, kasviksia käytetään runsaasti, lisäksi aterioilla tarjolla kurkkua, tomaattia, ruisleipää, juustoa, oivariinia, maitoa/vettä sekä aamu-iltapaloina on usein hedelmälohkoja, hedelmäsalaattia, marjarahkaa, itsetehty kiisseli+hiutalepuuro, itsetehdyt sämpylät joissa esim. porkkanaraastetta taikinassa tms.
Eineksiä ei yleensä käytetä, nakkeja joskus...
ma
nakkikeitto
lasagne (kevytversio)
ti
broileririsotto ja wokkivihanneksia
perunat ja nakki-suolakurkkukastike, lämpimiä kasviksia
ke
pastaa ja kanaa, salaattia
seitikeitto (seitiä, perunoita, kasviksia)
to
itsetehdyt lihapullat, tomaatti-basilikakastike, pasta
itsetehdyt lihapullat ja uunijuurekset, salaatti
pe
jauhelihakasviskeitto (kasviksia, perunaa, jauhelihaa)
riisi ja lohi-ruokakermakastike, salaatti