argh!!! Puolivuotias ja ruokataistot!!!

  • Viestiketjun aloittaja Turkilmas
  • Ensimmäinen viesti
Turkilmas
Siis voi elämä |O |O |O . Miten voi vasta puolivuotias protestoida näin.

Jäbä istuu syöttötuolissa ja katselee ihan muualle. Pakko kääntää syöttötuoli niin että saan ruokaa tarjottua.

Sitten hän ottaa ruoan suuhunsa, jonka jälkeen päristää niin että ruoka on kaikkialla. Sen jälkeen hän ottaa ruokalapustaan kiinni (siis semmoinen muovinen kaukalojuttu) ja alkaa syödä sitä. Mä joudun tietty ottamaan sen pois, jotta saan annettua ruokaa. No siitähän raivarit syntyy. Sitten huutaa ja kiukuttelee, kunnes suostuu taas ottamaan ruokaa suuhunsa pärisyttääkseen sen ympäriinsä.

Niin ja joka lusikallinen pitää tietty purra perusteellisesti. Siis se lusikka. Silleen että itellä on työ ja tuska repiä lusikka pois hampaiden välistä.

Vois tietty kuvitella ettei pojalla ole nälkä. Vaan kun tämä sama show on joka kerta. Ja kuitenkin tutteli kelpaa kyllä.

Sanokaa että tää menee pian ohi, jooko |O |O :headwall: :headwall:
 
Kuulostipas tutulta touhulta. Meillä nuorimmaisella oli joku aika sitten pelleilyä syönnin suhteen. Aina nyrkit suussa, kun lusikan otti pois ja sitten levitteli pitkin naamaa ne soseet. Onneksi mennyt ohi tuo ja nyt syö ihan kiltisti....mutta kuinkas pitkään? :whistle:
 
Turkilmas
Alkuperäinen kirjoittaja Iiris:
Olenpa päässy helpolla. Mutta meillä onkin puolivuotias syöny äidinmaitoa eikä edes osannu istua. Puhumattakaan, että syöttötuolissa!
Voi kumpa näin olis käynyt meilläkin. Mutta ei valitettavasti vaan onnistunut. Mielelläni siis minäkin syöttäisin äidinmaitoa ja syöttötouhut olis jäänyt myöhemmäksi.

Istua tuo osaa, tai siis hällä on se istumisvalmius. Sivuheijasteita ei tietty vielä ole. Syöttötuoli on käytössä ihan neuvolan kehotuksesta. Itse en olis varmaan tullut edes ajatelleeksi.
 
Turkilmas
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
eipä ole moisesta kokemusta vaikka 4 on lapsia. kiltisti ovat syöneet ja varsinkin lusikalla tykänneet heti syödä. jospa hän ei ole vielä valmis lusikkahommiin?
Kaveri on syönyt kiinteitä kuitenkin jo pari kuukautta. Ja nyt on jokusen viikon ollut tuo "lusikkaprotesti". Joka nyt vaan pahenee koko ajan. Mutta juu, selvästi mieluummin jois vaan tuttipullosta tuttelia. Vaan tuskinpa tuon kokoinen jäbykkä ihan pelkällä maidolla pärjäis :D
 

Yhteistyössä