Kakku on tehty mutta kuorruttaa pitäisi vielä. Vähän hirvittää kun en marsipaania ole koskaan käyttänyt.
Leivontablogien mukaan kakku pitäisi ensin kuorruttaa jollain diplomaattikreemillä, mutta kun mulla ei satu olemaan mitään vaniliinikreemijauhetta, niin millä sen korvaisin? Voiko vispiin sekoittaa esim. vaniljavanukasaineksia, valkosuklaanougatmousse-jauhetta tai jotain muuta? Entä onko jotain huomioonotettavaa tuossa marsipaanin laittamisessa?
Leivontablogien mukaan kakku pitäisi ensin kuorruttaa jollain diplomaattikreemillä, mutta kun mulla ei satu olemaan mitään vaniliinikreemijauhetta, niin millä sen korvaisin? Voiko vispiin sekoittaa esim. vaniljavanukasaineksia, valkosuklaanougatmousse-jauhetta tai jotain muuta? Entä onko jotain huomioonotettavaa tuossa marsipaanin laittamisessa?