Apuja kaivataan....

Aika laaja kysymys :) Sellaisena yleispätevänä neuvona kait pidetään, että pieniä muutoksia parempaan suuntaan, niin tulee kestäviä tuloksia. Tuo on silloin helppoa, jos elämäntavat on jotenkin vinksallaan. Jos elää muutenkin kohtuu terveellisesti ennestään, joutuu lähtee pilkunviilaus ja kalorinlaskentalinjalle.
Jos haluaa pikaisesti alkuun ja samalla hahmottaa lopullista suunnitelmaa voi turvautua vaikka nutreihin, niiden sivuilla oli muistaakseni ohjeita jatkoon ja päiväateriamalleja yms.
Mikäli on suuri lepo/päiväkulutus ja vetää kalorit liian alas, saattaa hetken laihtua, mutta sitten elimistö siirtyy säästöliekille ja mitään ei tapahdu. Tuo on niin henkkohtaista ja yksilöllistä. Ehkä ensin pitäis määritellä tavoite itselleen. Paljonko? Missä ajassa? Välitavotteita? Tarkistaa jostain, että tavoite on järkevä tai edes mahdollinen ja sitten miettiä toteutuspuolta-
 
Hei!! tässä on hyvä sivusto, jossa voit laskea energiankulutuksesi(kunhan olet rehellinen itsellesi ja taulukolle;) ),ja monia muitakin hyviä taulukoita sekä hyvää tietoa laihdutukseen!:)
Zemppiä ja kärsivällisyyttä, muista ettei tässä asiassa ole oikotietä onneen, vain kärsivällisyydestä on apua!:)
http://ffp.uku.fi/cgi-bin/energynet03/index.pl?language_id=1
 

Yhteistyössä