Apuja ja ideoita (10? rahaa viikoksi)

  • Viestiketjun aloittaja Nyt todella tiukilla
  • Ensimmäinen viesti
Nyt todella tiukilla
Tällä rahalla täytyisi nyt viikko elää. Mitä ihmettä ostan kaupasta jotta tuolla pärjätään. Todella halpoja lapsellekin kelpaavia ruoka vinkkejä nyt kaipaan. Syöjinä on minä ja 2-vuotias lapsi.
Niin ja kaapista alkaa lähes kaikki olla jo syöty... eli juuri mitään ei ole ennestään.. :(
 
Apuja
Pirkkamakaroonit oli cittarissa 5 pussia eurolla... yksi nakkipaketti 1,09e, tarjouslihaa (vaikka jauheliha tms.) ja saa 2 päiväksi ruuan. paketti neljänviljan hiutaleita, kanamuna paketti. yksitoikkoiseksi se menee, mutta kyllä sillä viikon elää.
 
huonolta näyttää. osta perusruokia kuten perunoita, makaronia , riisiä . vihanneksia ja hedelmiä . maitoa lapselle. ---asun myös pojan kanssa. meillä menee 10 euroa päivässä ruokaan. siihen sisältyy myös kaikki pesuaineet.
 
ohi on pian
Just oon sinnitelly melkein samalla, huomenna tulee rahaa. Vielä on muusia ja lihapullia illaksi, eilen leivoin sämpylöitä. Tylsää ja tiukkaa ollu mtta pärjätty on kun ei viiti vähistä rahoista velkaakaan tehä.
 
nekku
Joo metsään kannattaa mennä. Kantarelleja on nyt aika hyvin (ainakin täällä päin), niistä saa jopa hyvin rahaa kun myy ja ruoaksikin ne tietysti käy! Mustikoita + muita marjoja kandee kerätä myös.

Sitten makaronia, nakkeja, kananmunia, maitoa... Tiukaksi vetää 10e/vko budjetti, mutta kyllä sitä pärjää, jos PAKKO on pärjätä :) Tsemppiä! Toivottavasti helpottaa.
 
Gluteus maximus
makkaralenkki (siitä kastike+makaroonia) ja toisesta osasta makkarakeitto.ruoka riittää kolmeksi päiväksi näistä, jopa 4 päiväksi. kaurahiutaleita (puuroa aamu ja iltapalaksi), juokaa vettä (viikon voi olla ilman maitoa)
 
ja jos
Jos vain mahdollista niin mene aamulla kauppaan heti kun se aukeaa, saa paljon lihatuotteita -50%... Ostat jauhelihaa ja teet kunnon satsin makronilaatikkoa, sitten ostat perunoita ja nakkeja, keittojuureksia yms. Osta mahd vähän maitotuotteita, ne on kalliita, viikon voi hyvin käyttää ruokajuomana vettä.
 
Meillä myös sama budjetti ja se menee isännän bensaan jotta pääsee töihin. Pakkaseen kannattaa aina haalia kun voi, niillä mekin nyt eletään. Makarooni, riisi, peruna, puurot ja keitot... jos mahdollista niin metsään.
 
tiistainen
Jauhopussi, kuivahiivaa, makaroneja euron satsi, halvinta makkaraa, munia pakettia, sokeria, pussi puurohiutaleita ja lopuilla maitoa.


On ainakin sämpylätarpeita, aamupuuroa ja päivälliseksi makronimakkarasötköä, iltapalaksi pannukakkua.
 
JEPP
Metsän antimista saa helposti ruokaa ja on varmasti kiva seikkailu pienellekin mikäli mukaan otat.
Sitten voitkin tehdä kantarelleista vaikkapa sienimunakasta ruoaksi, tai sienikastiketta, tai kantarellikeittoa tai kantarelleja lisukkeeksi jne. Kannattaa ILMAINEN ravinto hyödyntää. mustikoista ja muista marjoista saa maustetta puuroon, ettei käy ykstoikkoiseksi.
 
hei
Alkuperäinen kirjoittaja ja jos:
Jos vain mahdollista niin mene aamulla kauppaan heti kun se aukeaa, saa paljon lihatuotteita -50%... Ostat jauhelihaa ja teet kunnon satsin makronilaatikkoa, sitten ostat perunoita ja nakkeja, keittojuureksia yms. Osta mahd vähän maitotuotteita, ne on kalliita, viikon voi hyvin käyttää ruokajuomana vettä.
Peesi tuohon maitohommaan...Sen aikaa selviää ilman maitooki
 
Noh
Alkuperäinen kirjoittaja nekku:
Alkuperäinen kirjoittaja Gluteus maximus:
Alkuperäinen kirjoittaja Meillä:
noita -50% tuotteita ei myydä aamulla vaan illalla...
täällä myydään vain aamulla prismassa, mutta esim. valintatalossa illalla.
Just meinasin täysin saman tekstin kirjoittaa, ja kas kummaa, samalta kylältä ollaan :D
meillä ei oo prismaa mutta tosiaan valintatalossa,siwassa ja s-marketissa myynti tapahtuu illalla...
 
vinkki
hernerokka on ihan mielettömän riittosaa ja edullista. Lihassa voi tässä tapauksessa nuukailla. Ja riisipuuro. Maitoa voi laittaa vaan aromin verran.

Mee lidliin ostoksille. Kuivatarvikkeet on tosi edulisia. Tingi laadusta tällä kertaa, kyllä niillä nälkä lähtee.
 

Yhteistyössä