apua?

  • Viestiketjun aloittaja AnyA
  • Ensimmäinen viesti
meillä anoppi oli joulukuussa pari päivää kateissa ja sitten poliisi soitti 20pv että oli löytynyt kotioveltaan kuolleena. Mies oli todella sekaisin pari päivää, mutta olin vaan tukena, ei tarvinnua välttämättä sanoa mitään, piti vaan kädestä tai oli kainalossa, oli läsnä, mies sano että sekin jo helpotti. Antaa itkee olkapäätävasten ja jutella jos mies sitä haluaa. Päivä kerrallaan. Miehelläni ja äidillään oli mitä lämpimimmät välit ja teki pahaa katsoa mihen tuskaa, mutta pitää itse järjen päässä ja elää sitä hetkeä miehen kanssa, suru on surtava. voimia :hug:
 
---
Jos keksitte mitään muuta tekemistä kun sisällä nyhjäämistä niin se auttaa paljon. Jotain muuta vaan mieleen vaikka varmasti vaikeaa on, mutta kaikista pahinta on vaan istua ja märehtiä surussaan.
 
sh
parhaiten autat, kun olet paikalla ja kuunteliana, kun mies tarvii kuunteliaa.. sivussa, kun haluaa olla yksin.. sairaslomaa lääkäriltä ja tarvittaessa yöksi pieni uni lääke (joku muu kuin alkoholi)..
 
sh
ei sitä surua ja ikävää voi tukahuttaa.. se on vain elettävä läpi. varsinkin, kun shokkivaihe on vielä päällä.. antakaa kaikkien tunteiden koko kirjoltaan tulla ulos.. ei tarvitse olla vahva, ei tarvitse jaksaa..
 

Yhteistyössä