Apua YÖVAIPPAONGELMAAN

Mitäs vaippoja suosittelette pian 2-vuotta täyttävälle pojalle, kun melkein joka aamu/aamuyö ollaan märkänä lakanoita myöten. Alussa tuntui että Pampers BabyDry pitää, mutta ei. Ainoa keino millä sänky kuivana aamuisin, on ollut se, että laittanut Pampersin sisälle yöksi naisten ison yösiteen vaipan etuosaan. mutta ois kiva päästä naistä virityksistä eroon. Ei juo kovin paljon illalla ja yöääa ei saa juomista...
 
Juu Liberon housuvaippa. Ja pipeli alaspäin ja tarvittaessa vielä housuvaipan kanssa napakat pikkuhousut ettei liruttele sieltä täältä. Ja tosiaan: varmaan kaikki pikkulapset pissaa aamulla ihan heti herättyään, joten reippaasti vaan heti ylös...
 
Meillä on toiminu Pampersin Active Fit, ei ole tullu läpi isollakaan pissamäärällä. Ja laita napakasti illalla ja pippeli tosiaan täytyy muistaa tarkistaa.
Ja tuosta aamulla heti herättyä pissalle- jutusta. Ei onnistu meillä, sai aikaan vaan kiukuttelua ja pottakammon! Kun ovat niin hitaita heräilemään... En ole halunnu pakottaa. Ja hyvin esikko oppi kuivaksi omaan tahtiin, ja käy nyt itse aamupissalla kun on sen aika... Lapset ovat erilaisia. Eli eiköhän tuo nuorempikin opi sitten kun on siihen valmis!
 
Meidän tyttö on kyllä niin hoikkanen, että yöllä täytyy pitää sukkahousuja jotka pitävät vaipan mukavana pakettina. Muuten kyllä vuotaa heti. Paras kokemus ollut pamperssin housuvaipoilla, mutta nyt ollaan siirrytty Nature babycaren vaippoihin mitkä kyllä vuotaa aina ilman sukkahousuja.

Kysymys on siis siitä että tyttö on niin hoikka lantiosta ja reisistä, pissa lirahtaa välistä..
 
Nyt on joitakin öitä ollut Liberon housuvaippa, ja aamusti kuivana oltu. Kokeilin joskus aiemminkin, mutta silloin ei pitänyt, koska poika joi yöllä reilusti maitoo. Ja tarviipa sit kokeilla yhtä kokoo suuremaa, kun tää ei enää pidä.
 
Meillä oli käytössä liberon vaipat, pikkuisen isommat kuin päivällä. Silti sain vaihtaa vaipan ainakin kahdesti unien aikana, tosin poika nukkuukin 12 tunnin yöunet, mutta silti.. Jätettiin maitopullo (pullot) pois ja hyvin keretään aamulla potalle vaikka vaippaan on yön aikana tullut vain pienet pissat. Unen laatukin on parantunut huomattavasti, meillä molemmilla :D

Ikää on nyt 1v ja vajaa 2kk, olisi pitänyt uskaltaa tehdä temppu jo huomattavasti aikaisemmin. Nyt jälkikäteen ajateltuna tuo yösyöminen oli ihan selkeästi vaan tapa ja hyvä keino saada äiti passaamaan miten herra halusi..

Suosittelen kaikkia miettimään vakavasti tuota yöjuomista, kuulemma aika pienestä pitäisi pärjätä yö syömättä. Jos herää yöllä annan vesihörpyt nokkamukista ja kippaan takaisin nukkumaan.. Meillä ainakin toimi ja ratkaisi samalla myös tuon ärsyttävän vaippa/märkäsänky ongelman.
 

Yhteistyössä