apua täytekakun tekijät!!!!!

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja apua
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
A

apua

Vieras
täytekakun täytteestä on kysymys ja siihen tehtävä täyte hyydyttämällä, eli liivattessa lukee että 5-6 lehteä lusikoitavaan hyytelöön ja 7-8 liivatetta leikkattavaan hyytelöön. Kumpakaas sitten laitan kakun väliin tuota lusikoitavaa vai leikattavaa.?
 
Kerrotkos vähän että paljon meinaat laittaa kermaa/tuorejuusto/rahkaa tms niin on helpompi arvioida liivatteen määrä... Luulisin että se on kumminkin tuo lusikoitava hyytelö, ite en kyllä ole koskaan sitä noin ajatellut vaan aina suhteuttanut sen muihin aineisiin...
 
Alkuperäinen kirjoittaja Öppis:
Leikattava hyytelö tietysti. Lusikoitava kakku ei taitais oikein pysyä kasassa ;)

Jos se tulee täytekakun täytteeksi, ei sen tarvi olla yhtä jämäkkää kuin hyytelökakussa, siihen tarvis olla leikattavan hyytelön määrä liivatetta, että revippä siitä!
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Öppis:
Leikattava hyytelö tietysti. Lusikoitava kakku ei taitais oikein pysyä kasassa ;)

Jos se tulee täytekakun täytteeksi, ei sen tarvi olla yhtä jämäkkää kuin hyytelökakussa, siihen tarvis olla leikattavan hyytelön määrä liivatetta, että revippä siitä!

No mäpä revin =) Se oli minun mielipiteeni ja niin minä tekisin, sillä en pidä sellaisista vetisistä lötsähtäneistä täytekakuista, jämäkkä parempi ;)
 

Yhteistyössä