Apua - näkyykö lugesteronin käyttö raskaustestissä?

Ei saa onnitella. Niin monta kemiallista on takana, joten pelko ja epävarmuus jäytää pahasti. Oviksen ja testin välinen piina ei ole mitään verrattuna siihen epävarmuuteen ja malttamattomuuteen joka alkaa plussan jälkeen.
 
No niin kävin sitten torstaina omalla gynellä (otti onneksi ylimääräiseksi). Virallisesti ei näkynyt mitään, kuukautisista oli pitänyt näkyä, mutta ovis oli paljon myöhemmin (onneksi tein tässä kierrossa ovistestejä piiitkäästä aikaa).

Epävirallisesti sanoi, että jotain voi kohdussa näkyä. Sanoi saaneensa "huonolla" laitteellaan jo mitan. Mutta viikon päästä kontrolliaika, sitten nähdään jos siihen asti kestää.

hCG:kin otetiin ja se oli 632 (arvio 4+4). Menee kait ihan viitearvoihin.

Olo on jotenki tosi masentunut, ei oikeastaan mitään oireita. Paitsi välillä maha ja selkä ovat kipeät. Tisseissä ei juuri tunnu. Muistan ekasta raskaudesta sen että tisut olivat alusta pitäen äly kipeet.

Ja masentuneisuuden lisäksi olen tosi ärtynyt: mies saa kuulla kunniansa kokoajan ja mikään ei ole hyvin. Lapsen suuntaan koetan rauhoittua. Ihan kuin PMS oire, onko menkat sitten tulossa.
 

Yhteistyössä