APUA! Leipomisesta

  • Viestiketjun aloittaja tumpelo
  • Ensimmäinen viesti
kokki 3nen
Vaahdota huoneenlämpöisenä mieluiten. Ei saa sulattaa, muuten ei vaahdotu. Jos jääkaappikovaa, leikkaa ihan ohuiksi siivuiksi, niin onnistuu paremmin. Ja margariini käy ihan hyvin, mieluiten tietenkin leivontamargariini, mutta jos ei ole, myös tav. leipämargariini käy.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Kovana tulee vaahdottaa ja kyllä se on voi jota käytetään leivontaan.
Uskomatonta että ihan pokkana tulee tänne laittamaan ihan täyttä soopaa :LOL:
Kerroppa mullakin ammatti-ihmiselle mikä siinä on sitä soopaa??? Olen sentään aika kauan opiskellutkin, enkä ymmärrä mitä sinä tarkoitat?
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Kovana tulee vaahdottaa ja kyllä se on voi jota käytetään leivontaan.
Uskomatonta että ihan pokkana tulee tänne laittamaan ihan täyttä soopaa :LOL:
Kerroppa mullakin ammatti-ihmiselle mikä siinä on sitä soopaa??? Olen sentään aika kauan opiskellutkin, enkä ymmärrä mitä sinä tarkoitat?
ai ihan ammatti-ihminen???!!!
Just, no mä voin todellakin keittiöalalla 16 vuotta olleena ammattilaisena kertoa, että toi sun väite on aikalailla väärä.Mutta onneksi ei tän vakavampaa..ap:lla olis vaan ollut turhaa hommaa saada vaahdoksi jääkaappikylmää voita.
 
Paremmin onnistuu näin.. Ja se on ihan totta, tai sitten kaikki amisopet o huijareita..
Ei kannata tosiaan ihan jääkaapista suoraan hommiin periaattella tehä.. Parhaiten onnistuu, ku leivonta tarvikkeet huoneenlämpösiä.. EN sentään ihan 2tuntia pitäis oikeena neuvona.. Riittää vähempikin.. Joskus se vaan menee siihen 2h.. :D
 
tätinen
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Kovana tulee vaahdottaa ja kyllä se on voi jota käytetään leivontaan.
Uskomatonta että ihan pokkana tulee tänne laittamaan ihan täyttä soopaa :LOL:
Kerroppa mullakin ammatti-ihmiselle mikä siinä on sitä soopaa??? Olen sentään aika kauan opiskellutkin, enkä ymmärrä mitä sinä tarkoitat?
Olet tainnu opiskella liikaa ja järki on siinä sivussa mennyt. Jokainen nuija, ilman koulutustakin, ymmärtää, ettei jääkaappikylmästa rasvasta tule vaahtoa. Jos taas tarkoitit, että ilman sulattamista, niin ok.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Kovana tulee vaahdottaa ja kyllä se on voi jota käytetään leivontaan.
Uskomatonta että ihan pokkana tulee tänne laittamaan ihan täyttä soopaa :LOL:
Kerroppa mullakin ammatti-ihmiselle mikä siinä on sitä soopaa??? Olen sentään aika kauan opiskellutkin, enkä ymmärrä mitä sinä tarkoitat?
ai ihan ammatti-ihminen???!!!
Just, no mä voin todellakin keittiöalalla 16 vuotta olleena ammattilaisena kertoa, että toi sun väite on aikalailla väärä.Mutta onneksi ei tän vakavampaa..ap:lla olis vaan ollut turhaa hommaa saada vaahdoksi jääkaappikylmää voita.
En minä ole kylmyydestä mitään puhunut, vaan kovana ei sulatettuna, ja jos margariinia käyttää niin ei se edes jääkaapista otettuna ole niin kovaa ettei voisi heti alottaa työtä. Ap kysyi margariinista ei voista, voihin olisin antanut ohjeeksi että kovana, ei sulatettuna mutta kannattaa antaa huoneen lämmössä olla ensin. Siihen minä vastaan mitä kysytään. Ja tuon takia sinä alat ihmisiä täällä haukkumaan ja ikääkin ilmeisesti löytyy kun olet ehtinyt olemaan 16 vuotta kyökkipiikana, silti hävisit mulle ajassa. Kurkkaappa peiliin!
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja tätinen:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Kovana tulee vaahdottaa ja kyllä se on voi jota käytetään leivontaan.
Uskomatonta että ihan pokkana tulee tänne laittamaan ihan täyttä soopaa :LOL:
Kerroppa mullakin ammatti-ihmiselle mikä siinä on sitä soopaa??? Olen sentään aika kauan opiskellutkin, enkä ymmärrä mitä sinä tarkoitat?
Olet tainnu opiskella liikaa ja järki on siinä sivussa mennyt. Jokainen nuija, ilman koulutustakin, ymmärtää, ettei jääkaappikylmästa rasvasta tule vaahtoa. Jos taas tarkoitit, että ilman sulattamista, niin ok.
Kurkkaappa säki peiliin, mitä näkyy?
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
En minä ole kylmyydestä mitään puhunut, vaan kovana ei sulatettuna, ja jos margariinia käyttää niin ei se edes jääkaapista otettuna ole niin kovaa ettei voisi heti alottaa työtä. Ap kysyi margariinista ei voista, voihin olisin antanut ohjeeksi että kovana, ei sulatettuna mutta kannattaa antaa huoneen lämmössä olla ensin. Siihen minä vastaan mitä kysytään. Ja tuon takia sinä alat ihmisiä täällä haukkumaan ja ikääkin ilmeisesti löytyy kun olet ehtinyt olemaan 16 vuotta kyökkipiikana, silti hävisit mulle ajassa. Kurkkaappa peiliin!
*huokaus* voi sinnuu :hug:
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
En minä ole kylmyydestä mitään puhunut, vaan kovana ei sulatettuna, ja jos margariinia käyttää niin ei se edes jääkaapista otettuna ole niin kovaa ettei voisi heti alottaa työtä. Ap kysyi margariinista ei voista, voihin olisin antanut ohjeeksi että kovana, ei sulatettuna mutta kannattaa antaa huoneen lämmössä olla ensin. Siihen minä vastaan mitä kysytään. Ja tuon takia sinä alat ihmisiä täällä haukkumaan ja ikääkin ilmeisesti löytyy kun olet ehtinyt olemaan 16 vuotta kyökkipiikana, silti hävisit mulle ajassa. Kurkkaappa peiliin!
*huokaus* voi sinnuu :hug:
Et sitten ilmeisesti kurkannut sinne peiliin?
 

Yhteistyössä