Apua 1v sisällä nukuttamiseen

  • Viestiketjun aloittaja apua kaivataan
  • Ensimmäinen viesti
apua kaivataan
Hei
Tarvitsisin kipeästi vinkkejä, milla helpottaa pojan sisällä nukuttamista. Tähän asti nukkunut vaunuissa, mutta kun kesä lähestyy ja alkaa olla aika kuuma niin kai siitä tavasta pitäisi päästä eroon. muutenkin on aina vaikea miettiä, mitä laittaisi pojan päälle vaunuihin. Ja sitten sekin vielä, että olisi pakko alkaa nukuttaa valjaissa, kun alkaa kivuta vaunuista itse ylös.

Joka tapauksessa tänään koetin ekaa kertaa nukuttaa lounaan jälkeen pinnasänkyyn ja aivan karmivaa huutoa seurasi. Ei auttanut, että koetin viereen ottaa, nukkua itse pinnasängyn vieressä, kanniskella. Poika vaan huusi. Ei kai osaa nukahtaa. Lopulta kun oli tunnin ja vartin huutanut niin nukahti. Nukkui sitten 2,5 tuntia. Huomennako sama rumba edessä?

Yöunille nukahtaa helposti. Annan maidon pullosta ja sitten vien sänkyyn ja sinne nukahtaa helposti. Mutta tuosta maitopullostakin pitäisi päästä eroon,joten sitä tapaa en voi päikkäreille ottaa.

Vinkkejä! =)
 
Meillä joskus opeteltiin sama kuvio. Vaunuista sisälle.
Säännöllinen rutiini toimiin ja sama aika. Syönti, vaippa, satu ja nukkumaan. Meillä huudettiin aikaimme useana päivänä. Ajan kuluessa oppii nukahtamaan kun tietää mihin jokainen toimi johtaa.
Nukuttamiseen on monia konsteja, mut meillä opetetiin itkun ja hampaiden kiristyksen kautta. Kaksi kovaa vastakkain :heart:
 
ludde
Täällä sama ongelma. Huomasin kuitenkin sellaisen eron ulko ja sisänukutuksessa eli siis vaunuihin nukahtaa aika nopeasti mut sisällä menee se tunti tai vähän toista et nukahtaa. Tein niin et annoin ruuan samaan aikaan kun ennenkin mut sen jälkeen sit leikittiin vielä tunnin verran tai niin kauan et huomaan pojan olevan väsynyt. Se auttoi ja ei mennyt kun n.30min ja nukahti sänkyyn. Meillä kyl vielä nukkuu ulkona enimmäkseen mut huonon kelin sattuessa sisällä. Valjaat kuuluu rattaisiin niin on sekin kiipeämisongelma poissuljettu. Kuitenkin aion kesän aikana alkaa nukuttaa sisällä koska poika menee hoitoon elokuussa niin tottuupahan sit sisällä nukkumiseen. Poika on siis 1v2kk.

 
Äiti -64
Joo meidänkin tarttis opetella sisällä nukkuminen, kun poika menee syyskuun alusta päiväkotiin. En ole vielä pitänyt asialla kiirusta. Poika nyt 1 v ja 1 kk ikäinen.
 
liina-lii
Minusta on tärkeä luoda tutut rutiinit. meillä poika tietää että kun on saanut ruokaa, istunut potalla ja uusi vaippa, ja mennään makuuhuoneeseen ,niin mennään päikkäreille, ja sitten nukahtaa. Pidän hetken sylissä ja puhun rauhoittavasti. Aina nukkuu pimennetyssä huoneessa.
 
merika
meillä kans tänään nukuttiin sisällä, kun neiti ei rattaisiin nukahtanut, kannoin omaan huoneeseen - pimeään sinne yö lamppu seuraksia ja sänkyyn. huutoa, mutta kyllä se uni tuli ja sitä riitti 2h.

Meillä huomenna toivottavasti nukutaan ulkona. tyttö 1v ja risat
 
ihan vaan tyhmä kyssäri tähän eli

kun nukutatte päikkäreille sisälle, niin nukkuko lapsi omassa sängyssä nukkupeiton alla/päiväpeiton päällä vai miten?

meillä päikkärit nukutaan toistaiseksi vielä vaunuissa ulkona, mutta ajattelin välillä sisällekin tässä nukuttaa, kun pitäähän sekin taito varmaan oppia..
 

Yhteistyössä