Antaisitko palautetta jätehuoltofirmaan?

  • Viestiketjun aloittaja rojun omistaja
  • Ensimmäinen viesti
rojun omistaja
Aamulla tuli likakaivon tyhjennysauto pihaan. Menin miehiä vastaan ja kysyin, että tarviiko autojamme siirtää, jotta pääsevät paremmin peruuttamaan. Kuski tokaisi tylynä, että "voihan niitä siirtää. Ootte sen verran rojua kasannu pitkin pihaa, ettei täällä pääse kääntymään kuten ennen." Meillä oli kaksi käyttöautoamme parkissa talon edessä ja yksi vanha harrasteauto pressun alla tontin toisella laidalla. Sanoin ystävällisesti, että voin siirtää nuo autot edemmäs ja juoksin hakemaan avaimet ja siirsin käyttöautot talon edestä kauemmas. Kysyin kuskilta, että siirtyikö tarpeeksi ja mahtuuko nyt peruuttamaan. Kuski tuhahti ja totes yhtä tympeänä, et "joo, mut he nyt otti jatkoletkut kuitenkin kun ei hän jaksa enää siirtää autoaan." Eli minä käynnistelin pikkupakkasella lämmittämättömät autot ihan vaan turhan takia.


Asiakaspalvelutyötä kuitenkin.
 
No jos mietit asiaa siltä kantilta että jos sinä et saisi muuta työtä kuin paskakuskin hommia niin vituttais varmaan suakin.
ja toiset tekee sitäkin hommaa ihan tyytyväisenä,ei että "kun en muutakaan saanu" asenteella..mehän hukkuttaisi paskaan ilman näitäkin jätehuoltofirmojen työntekijöitä,jotka kestää hajut kuin hajut ja kai niillä on ihan hyvät liksatkin paskahommista?
 
"tuula"
Kyllähän tuon asian voisi ajatella sen jäteauton kuskinkin kannalta :)
Ehkä hänellä on oikeasti päivä aikataulutettu niin piukille, että ei hän voi joka asiakkaan luona siirrellä autoansa useampaan otteenseen. Se ajetaan siihen mihin saadaan ja aletaan heti hommiin.
Ehkäpä he puolestaan ajattelevat, että asiakas on töykeä, jos ei ole varustautunut etukäteen heidän tuloonsa ja siirtänyt niitä autoja valmiiksi pois edestä?
Mutta joo, kuski olisi voinut tietysti ilmaista asiansa kohteliaastikin eikä töykeästi töksäyttelemällä.
 
"Vieras"
Valittaisin, asiakaspalvelutyössä olen itsekin enkä voi kiukutella asiakkaalle vaikka olis kurja päivä. Tuo maininta ettei muuta työtä saa on käsittämätön, mikä vikana tuossa työssä? Kaikki työ on arvokasta sitä paitsi.
 

Yhteistyössä