Anoppi räyhäsi ettei lasten aamupala ole tarpeeksi iso =(

  • Viestiketjun aloittaja kakkaäiti
  • Ensimmäinen viesti
kakkaäiti
Kauhee huuto ja oli tunkenut tyyliin lihalaatikkoa noille..

aamulla kävin labrassa jätin aamupalan lautasille 10v ja 8v et lähtevät kouluun,pääsinkin jo takasin ei jonoa ollut kun puolelta aukes ja menin ajalla heti.

Lautasilla oli viili,2xleipä makkaralla,juustolla,kurkulla,porkkana,omena ja kiiwi,juotavaksi kaakaota.

Kauhee huutoja lapsetkin olivat ihan että mitä tää on oikein=(
 
joo-o
Käskeppä sen anopin tulla meille aamupala-aikaan, sitten se vasta kauhuissaan olisikin! Meillä lapset tosi huonoja syömään aamulla (kuten äitinsäkkin) siis aamupalana saattaa olla vaikka jäätelöä :)
 
kakkaäiti
Käskeppä sen anopin tulla meille aamupala-aikaan, sitten se vasta kauhuissaan olisikin! Meillä lapset tosi huonoja syömään aamulla (kuten äitinsäkkin) siis aamupalana saattaa olla vaikka jäätelöä :)
Koitin kanssa sanoa että nuo ovat huonoja syömään ja tykkää mussuttaa
"tuoretta" hedelmää yleensä puurojen yms sijaanja murot pitää vielä huonomin nälän pois noilta kun huusi että osta edes muroja niille!
argh mur!lapset olivat hädissään syöneet eilistä ruokaa sitten mitä oli lappanut lautasille uskaltaneet ressut sanoa mitään vastaan.
 
"saara"
Tuohan on jo tosi reilu aamupala, itse en jaksais syödä kuin puolet tuosta. Meillä syövät monesti vaan kupillisen muroja, kun ei muu maistu aamulla. Tai hedelmän.
 
"äiskä"
siis tuohan on mahdottoman iso aamupala. Meillä samanikäisiä koululaisia ja on työ saada ne syömään aamupalaa! pikkusen muroja/mysliä ottavat tai yhden pienen jugurtin tai yhden pienen leivän. Niin, tiedän kyllä ettei nuo riitä mutta väkisinkö tungen kurkusta lisää....
 
"vierailija"
siis tossahan oli aika paljon kaikkea ! itellä ollut jo yli 10vuotta pelkkä kuppi teetä aamupalana :D sitte no aina ku mahdollista niin muutama tunti heräämisen jälkeen, välillä pidempää niin sitte vasta syön jotain.. pojasta näyttää tulevan samanlainen, vaikka lupaan että yritystä on ollut, no mennään näillä mitä on :D mutta ihme anoppi ku huutelee !
 
N.O
Siellähän on ollut taas mukava anoppi liikenteessä :( Ei meilläkään lapset aamulla syö paljoa. Tänä aamuna 4 v ei suostunut syömään kuin banaanin ja 7 v muroja.

Meillä kanssa anoppi mielellään nalkuttaa lasten syömisistä, pitäs antaa kuulema pullaa ja herkkuja syödä jos ei tavan ruoka maistu ettei nälkä jää...
 

Yhteistyössä