Annatteko 11-15v lastenne lomilla ja viikonloppuisin olla paljon tietokoneella/netissä ja valvoa pikkutunneille?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Tuntuu monilla lapsilla olevan meno tällaista! Meillä nukkumaan lomilla/vloppunakin viimeistään 23 ja ruuturajoitus 2h päivässä pätee! Kannustetaan urheiluun ym.
 
"jenni"
Mitä toi viimenen lause tarkoitti? Ihan kuin haluaisit kiillotttaa sädekehääsi, että teillä panostetaan urheiluun ja kannustetaan siihen? Että ne jotka valvoo pikkutunneille ja pelaa viikonloppunakin tietokoneella ei harrasta urheilua? Oikeestikko näin mielestäsi on, vai miksi noin kirjoitit?

Meillä saa valvoa viikonloppuisin ja lomilla pitempään. Kahentoista aikaan olis suotavaa olla jo sängyssä kuitenkin. Viikonloppuna ehtii pelailla vähän enemmän, mutta se ei tarkotia että koneella kökitään koko viikonloppu / loma, eikä se tarkoita ettei meillä kannustettais urheiluun, liikuntaan, ulkoiluun. Mutta kannustamme myös muihin harrastuksiin. Aina harrastus ei tarvi olla urheilu ja rehkiminen, tiesitkö sitä?
 
"vieras"
Meillä 11 ja 13v saavat pelata ja olla tietokoneella melko vapaasti. Klo 23 kone ja pelit loppu, mutta tv:tä saa kattoa klo 24 asti kunhan ovat käyneet suihkussa ja hampaat pesty. Pelaavat lomalla aika paljon futista pleikkarilla, mutta ei huoleta, koska ovat myös ulkona, juurikin pelaamassa futista joka päivä useamman tunnin. Toinen on melko aamun virkku, nukkuu korkeintaan klo 9 asti, mutta toinen heräsi eilen klo 12. Lomahan nyt on, ottakoot rennosti! Normaalissa arjessa on koulu + treenit melkein joka ilta + pelit viikonloppuisin.
 

Yhteistyössä