Almiron ei sovi, mikä seuraava korvike?

  • Viestiketjun aloittaja Marja-Leena
  • Ensimmäinen viesti
Marja-Leena
Pojalla epäillään maitoallergiaa ja meillä tehtiin ensimmäisenä kokeilu Almiron Peptillä. Se ei sopinut ollenkaan, pojalle tuli hirveät kipuitkut syönnin jälkeen ja mielettömiä pukluja. Plääh, olin jo orientoitunut siihen, että tämä erityiskorvike ratkaisee ongelmamme!
Mitähän nyt seuraavaksi sitten kokeilisi? Mikä teillä muilla on ollut seuraava vaihtoehto? Kai tässä pitää taas tilata aika yksityislääkärille, kun kunnalisella puolella eivät ota vakavasti ongelmaamme.
 
CCCC
Lääkäri ohjaa asiassa eteenpäin! Jos lapsesi on yli puolivuotias seuraava kokeilu on varmasti soijapohjainen erikoiskorvike ja jos se ei käy niin sitten aminohappopohjainen erikoiskorvikke. Mutta aina lääkärin kautta nuo kokeilut! Ominpäin ei kannata vaihdella korvikkeita.
 
Usein maitoallergiset ovat allergisia myös soijalle.
En tiedä pitääkö uusien sääntöjen mukaan tehdä myös soija altistus.
Kaikki maitoallergiset kuin eivät kuitenkaa ole soija-allergikkoja.

Jos Almiron pepti ei käy, niin lapsi on luultavasti allerginen maitoproteiinille.
Almiron Pepti sisältää pilkottua maitoproteiinia.
Ennen, vanhojen sääntöjen mukaan seuraavaksi olisi kokeiltu NutriJunioria ja sitten Neoncatea, molemmat aminohappopohjaisisa.

Nyt NutriJunior on jäämässä pois, joten jos on myös soija-allergia niin luulisin että Neoncate olisi mahdollinen korvike joka sopisi.

Yksityislääkäriä suosittelen lämpimästi. Heillä on aikaa perhetyä lapseenne eikä lääkäri joka kerta vaihdu kuten kunnallislla puolella.
 

Yhteistyössä