Allekirjoita adressi: Huuto.netiä EI maksulliseksi

  • Viestiketjun aloittaja "moi"
  • Ensimmäinen viesti
näin se toimii
huutiksessa on useita myyjiä, jotka tilaavat tuotteen hongkongista tai jostain muusta halpismaasta, vasta sen jälkeen, kun ovat saaneet ostajan suorittaman maksun. kaveri kaukoidässä auttaa :)
eipä sillä, ostin itsekin ko. myyjältä tuotteen ja kaikki meni hyvin.
 
Huom harmaana
[QUOTE="hmm";23511808]No ainakin helsingissä, turussa ja tampereella menee melkeimpä kaikilla kirpuilla. Ainakin isommilla ja niillä missä tavara liikkuu paremmin. Ja varmaan kohta muuallakin.[/QUOTE]

Olen myynyt Akselissa Espoossa, ei ole provikkaa. Nyt on pöytä Minipoppoossa helsingissä, ei provikkaa. Joten ei nyt "ihan kaikilla" sentään.
 
Huom harmaana
Alkuperäinen kirjoittaja Aamuäree;23511799:
Niin mutta siellä on ihan oikeasti myyjiä jotka myyvät vuodesta toiseen todella paljon.
.
Onko se sitten "reilua" että siitä kärsivät myös ne, jotka myyvät lastensa pieneksi jääneitä vaatteita? Minusta ei ole. Olisi eri asia jos jatkuvasti rastittaisi että tuote on uusi. Sadan uuden tavaran myynnistä voi jo vähän provikkaa maksaakin.
Mutta edelleen minua ei pänni se maksun määrä, vaan se ylimääräinen vaiva kaiken muun päälle.
 
100 myynnin raja on aivan liian pieni! 100 myyntiä vuodessa ei todellakaan ole mitään tehomyyntiä. Tuosta uudistuksesta kärsivät aivan tavalliset omia vanhoja tavaroitaan myyvät.

Te, joista 100 myyntiä vuodessa on paljon niin eikö teiltä todellakaan löydy 8 tai 9 myytävää tavaraa kuukaudessa? Vanhoja vaatteita, elokuvia, kirjoja, astioita, leluja yms.
 
[QUOTE="nekku";23511560]Minusta noi "tehomyyjät" voisi ilmiantaa verottajalle. Kyllä tuon ilmaisen piiriin mahtuu niin paljon kauppoja, että huuto.netin maksuton luonne säilyy.[/QUOTE]

Laskin tässä juuri että yhden myyntikohteen hinta on keskimäärin ollut noin 4 euroa. Nyt vielä 50 myyntiä matkaa tehomyyjäksi. Jos myyntivauhti jatkuu samanlaisena niin tehomyyjäksi päädytään ja vuoden myynti noin 550 euroa.

En kyllä mitenkään jaksa uskoa että tällaiset verottajaa kiinnostaa.
Kirpputorilla jotkut muuten myyvät omia vanhoja tavaroitaan VIIKOSSA jopa yli tuhannen euron edestä. Ja näitä on paljon ihan tavallisissa myyjissä, jotka myyvät ihan merkittömiä, käytettyjä vaatteita ja tavaroita.
 
[QUOTE="nekku";23511628]Kyllä yli sata kauppaa vuodessa viittaa pienen putiikin pitoon. Tuolla logiikalla minkään yrityksen ei tarvisi maksaa veroa.[/QUOTE]

Esimerkki:

Kotiäiti myy lastensa pieniksi jääneitä vaatteita 10 kpl kuukaudessa. Kutsuisitko tuollaista todella putiikiksi?
 
[QUOTE="nekku";23511761]Höpö höpö. Ymmärrän, että joku voi kerran kertarysäyksellä myydän kaiken ylimääräisen, mutta se, että vuodesta toiseen yli sata kauppaa ja ihan vaan sitä kodin pikku irtaimistoa....[/QUOTE]

Jotkut myös ostelevat enemmän kuin toiset, jolloin vanhat tavarat jäävät ylimääräisiksi ja niistä haluaa päästä eroon.

Toiset laittavat luetut kirjat kirjahyllyyn ja toiset myyvät ne. Tai jos on vaikka lukioikäisiä lapsia niin lukion kirjat myy huutonetissä, niitä kertyykin vuoden aikana jo aika paljon jne.
 
"HelinäKeiju"
[b}Suomen vanhin ja suosituin nettihuutokauppa, jonka keskeisimmät toiminnot ovat ilmaisia.[/b] Huuto.netin etusivulta kopioitu. Eikö lupauksia tarvitse enää pitää?
 
Huom harmaana
Ja onhan siellä myös useita myyjiä joilla on esim. talvihaalareita joka kokoa laput persiissä, eli tuskin se nyt on oman kodin KÄYTETTYÄ vaatetta jota myyvät.. Eli en allekirjoita minäkään!
Niin, sen "rangaistuksen" voisi kohdentaa niihin, jotka myyvät sata uutta tuotetta.
Minä näen tuon tehomyyjäjutun pelkästään negatiivisena ja leimaavana asiana. En sellaisena, josta haluan maksaa.
 
voi adressi
Vai vielä adressi! Kävikö mielessä, että kyseessä on yritys? Että jossain joku taho ylläpitää ko. sivustoa ja maksaa siitä? Että ilmaiseksi pitäisi saada lumppujaan myydä. Voi luoja teitä.
 
lukiluki
[QUOTE="HelinäKeiju";23512148][b}Suomen vanhin ja suosituin nettihuutokauppa, jonka keskeisimmät toiminnot ovat ilmaisia.[/b] Huuto.netin etusivulta kopioitu. Eikö lupauksia tarvitse enää pitää?[/QUOTE]

Osaathan lukea ja ymmärtää sanan keskeiset?
 
"vieras"
Onhan ton Tehomyyjä-käsitteen viimeistely vielä vähän kesken. En nyt keksi parempaa versiota, mutta jotakin sille olisi hyvä tehdä.

Jo "Tehomyyjä"-käsite saa myyjän kuulostamaan joko trokarilta tai muulta kauppiaalta, vaikka myynnit olisi tulleet kokonaisuudesta "10 yksittäistä bodya, 5 pitkähihaista paitaa, 5 trikoohousut, 5 kengät, 5 käsilaukkua, 20 eri sorttista tekstiiliä (vuodetekstiilit, keittiötekstiilit, kankaat jne), 20 halpaa rihkamahelyä, 3 vanhaa tuolia, 2 vanhaa hyllyä, rattaat, vaunut, 8 dvd:tä, 10 kpl kodin pikkutilpehööriä, 10kg käsipainot, 2 kpl kalastusvälineitä, aggregaatti ja varjostin lamppuun."

Tarkoitus on varmaan ollut vähentää trokaamista ja liiketoiminnallisen mittakaavan myyntiä, mutta toivottavasti kehittelyä jatketaan ihan perustavisten näkökulmastakin.

Ja siis eihän toi provikan suuruus maata kaada, mua vaan häiritsee se, mikä mielikuva mulle tosta "tehomyyjä"-käsitteestä tulee. Omat vähäiset myyntini eivät varmaankaan yllä sataan tällä vuosikymmenellä, mutta ärsyttää surffailla ostoksia muilta, kun ei tee mieli ostaa _tehomyyjiltä_. Moneen toisaalta tottuu, joten kaipa tohonkin.
 

Yhteistyössä