Alkuraskauden ultra

  • Viestiketjun aloittaja Radair
  • Ensimmäinen viesti
Radair
Haluaisin tiedustella missä paikoissa olette Helsingin alueella käynyt lähiaikoina alkuraskauden ultrassa ja paljonko siitä maksoitte? Itse sain julkiselle puolelle ultra-ajan vasta viikkojen päähän ja mielenrauha alkaa todella kärsiä, kun en tiedä onko kaikki kunnossa. Pariin yksityiseen paikkaan soitin jo ja kysyin hintaa, mutta kauhukseni hinnat olivat näissä useita satoja euroja (Femeda 140 euroa, Mehiläinen 200 euroa). Vanhoista keskusteluista on voinut lukea, että osa on aikoinaan päässyt alkuraskauden ultraan jopa 50 eurolla luotettavalle lääkärille. Onko tällaiset hinnat ihan historiaa nykyään?

Ensimmäistä lasta odotellaan, joten vinkkejä kaivataan :)
 
Radair
Soitin juuri tosiaan Femedaan ja sanoivat suoraan hinnaksi 140 euroa. Ja kelakorvauksia ei kuulemma alkuraskauden ultrasta saa ollenkaan. Vaihteleeko siellä hinnat kuitenkin lääkärin mukaan?
 
Radair
Niin siis tuota kelakorvausta ei saa nykyään ilmeisesti enää ollenkaan, ellei ole vakavaa terveydellistä syytä mennä ultraan (esim. raskaus vaaraksi äidille). Näin ollen varmaankin tästä johtuen hinnat ovat siis nousseet parissa vuodessa tuonne kattoon.

No joka tapauksessa, vinkkejä paikoista otetaan vastaan ja pitää sitten soitella läpi tämän hetken hinnat :) Kiitos jo nyt tulleista vastauksista.
 

Yhteistyössä