Alkion koko VU:ssa?

Minulla tässä ja edellisessä raskaudessa alkuraskauden ultrat rv 6+4 molemmista, kummassakaan ei näkynyt sykettä ja sanoivat, että voi odottaa vuotoa, kesken menee. Toinen "keskenmeno" on nyt 5 v ja toinen masussa rv 28+2 =). Varmaan jos vaan malttas odottaa rv 8 tienoille, silloin pitäs jo näkyä sykkeet melkeen laitteella kun laitteella (ultrakoneissakin eroja paljon).
 
Kävin alkuraskauden ultrassa menkoista laskettuna ja silloin piti olla 7+0. Ultrassa 5mm. alkio vastas viikkoja 6+1. Syke 124/min. Kuitenkin np-ultrassa sikiö vastas menkkojen mukaan laskettua.

Härkäneito ja kolmonen rv 17+3
 
Mä kävin varhaisultrassa 6+4 ja näkyi pelkkä ruskuaispussi. Tuulimunaksi lääkäri väitti. En suostunu tyhjennykseen ja seuraavalla viikolla ultrassa 8+0 näkyi syke ja alkio joka vastasi viikkoa 6+4. Nyt nt ultrassa kun viikkoja piti olla 13+1, näkyi hyvinvoiva pikkumuru ja viikkoja 14+5. Ihmettelivät missä alkio oli piilossa ensimmäisessä ultrassa..
 
kävin 6+3 ja alkio oli 6mm sekä sydän löi 119kertaa minutis..edellises raskaudessa kävin 5+4 ja sydän oli juuri alkanut lyömään,alkio oli 2mm =D ja nämä kumpikin oli femedassa Brunolla jolla hyvät laitteet =)
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä