Airamin termospullon sisus posahti. Kannattaakohan reklamoida?

  • Viestiketjun aloittaja ---
  • Ensimmäinen viesti
---
Laitoin aamulla termariin kahvia kun oli tarkoitus käydä asioilla ja sen jälkeen tulla "patikoiden" kotiin.

Ihmettelin kun yht'äkkiä alkoi repusta tiputtaa kahvia... Avasin repun ja kaikki kahvit lillui siellä pohjalla. Termos ei kuitenkaan vuotanut korkkipäästä. Avasin termoksen ja totesin sen sisäosan olevan siellä ihan säpäleinä.

PRKL!
 
Erämies
Hei,
Minulla on hajonnut repussa jo kaksi Airamin punaista termospulloa.
Riittää kun hyppää ojan yli reppu selässä niin on kahvit repun pohjalla.
Käsittämätöntä rojua??
Pullon kaulaosa, suuaukon koko on niin heikko että sisäkuori hajoaa pelkästä heilahduksesta.
 
"hmm"
[QUOTE="Vieraana";30399536]Hyvä tietää ettei erehdy ostamaan. Tuos vois käydä huonosti jos ei huomaisi ja jois ja sais lasinsirpaleita kurkkuunsa.[/QUOTE]

sanottaasiinko että kun termospullon sisältö on posahtanut, sieltä hyvin epätodennäköisesti voi juoda mitään asiaa huomaamatta.

mutta airamit ovat omalla, runsaanpuoleisella termospullokokemuksella hintalaatusuhteeltaan parhaita. kyllähän ne kaikki voivat hajota, mutta itselläni on pahastikkin kolhiintuneita mutta edelleen ehjiä airameja. kiinatermoksiin en koskisi pitkällä tikullakaan, joitain kalliita netistä tilattuja pulloja on myös mutta en koe niitä tavallista airamia paremmaksi.
 
vierailija
Itselläni hajosi täysin uusi Airamin lasinen termospullo toisella (!) käyttökerralla, eikä se todellakaan ole osunut mihinkään matkan varrella. (Olen tarkka tavaroistani.) Eli taisipa jäädä viimeiseksi lasiseksi termospulloksi meikäläisen kohdalla - teräksinen termospullo on hankinnan alla... Pitäisi varmaan jaksaa reklamoida, mutta miksipä ne siellä Airamilla myöntäisivät, että pullo on hajonnut ilmeisesti huonouttaan. Aina voidaan vedota "vääränlaiseen" käyttöön.
 
vierailija
Tänään aivan samahomma. Pulloa käytetty kaikkiansa 4kertaa ja kaulus mennyt rikki. Vaihdan täysin metalli pulloon, ne eivät taasen pidä juomaa yhtä hyvin lämpimänä, muttei se ainakaan repussa olisi
 

Yhteistyössä