Ainutlaatuista.

  • Viestiketjun aloittaja Ehkä paras kerta. 1/3
  • Ensimmäinen viesti
Ehkä paras kerta. 1/3
Olimme vaimoni tädin luona sukuloimassa n 5 vuotta sitten. Sieltä jatkaisimme anoppilaan. Olimme sopineet , että Vaimo lähte tädin miehen ja lapsemme kanssa edellisenä päivänä ja minä tulen vaimon tädin Liisan kanssa seuraavana päivänä. Liisalla oli illalla vielä joku työmeno, johon hänen oli pakko mennä. Liisa oli jo rahtusen päälle 60-vuotias minä taasen vähän alle 40 vuotias korvilla. Minulla oli vielä ennen lomaa muutama kirjallinen raportti laadittavana, joten suunnitelma sopi minulle mainiosti.

Olin todella tyytyväinen, kun sain kaikki asiat hoidettua. Pyrähdin pienelle juoksulenkille ja sen jälkeen suihkun kautta sohvalle. Liisa tuli jo klo 20 aikoihin kotiin. Tyylikäs bisnesjakkupuku päällä hän oli ihan mukava näky silmille. Vartta oli alle 170 cm, ja voisi sanoa, että hän oli varsin muodokas. Onneksi osasi pukeutua vartalonsa mukaan. Hän riisui jakun pois, ja alta kumpusi hänen runsaat rintansa, mitkä eivät jääneet varmasti keneltäkään huomaamatta. Juttelimme niitä näitä ja koetin pitää katseeni silmissä. Vähän nauratti edes ajatus, että tuijotin rintojen vakoa vähän väliä.

Päätimme, että käyn hakemassa lähi pizzeriasta pitsat ja kaupasta parit oluet. Kumpikaan ei jaksanut alkaa tekemään ruokaa.
Palattuani reissulta oli Liisa käynyt suihkussa ja pukenut ylleen keveän kesämekon. Voinee sanoa, että kaula-aukon kohdalla oli hieman säästetty kankaasta. Pizzaa ja olutta nauttiessamme en voinut olla tuijottamatta vähän väliä rintavakoa, joka tuntui vain olevan enemmän ja enemmän avoin. Onneksi juttu luisti, joten en jäänyt kiinni silmien vääristä liikkeistä. Tuntui kyllä nololta edes ajatella moista asiaa.
TV stä tuli joku ruotsalainen laulatusohjelma, jota en normaalisti todellakaan katso, nyt katsoin, kun se on Liisan suosikkiohjelmia. Ja olihan se juontajatar ruotsalaiskaunotar.
Liisa kysyi osaanko tanssia. No en varsinaisesti. No ei siinä auttanut, kun mennä olohuoneen lattialle kuuntelemaan ruotsivalssia ja tanssimaan. Humalassa en ollut, 3 olutta olin koko illan aikana juonut, eikä vaimon täti Liisa sen enempää. Tai oli hän ottanut lasillisen viiniä. No käsi lanteille toinen käsi ylös ja keskittymään tahdissa pysymiseen. Onneksi Liisa oli kokenut tanssittaja ja tanssi sujui kohtuullisesti. itse kun olen liki 190cm pitkä oli minulla aika valtaisat näkymät Liisan kesämekon sisään. Luulen, että pari kertaa hän huomasikin harhailevan katseeni.

Tanssi muuttui parin kappaleen jälkeen rennomaksi ja vartalomme ikään kuin liikkuivat paremmin samaan tahtiin. Tunsin Liisan pehmeiden rintojen kosketuksen vartalollani ja voin sanoa, ettei se pahalta tuntunut. Huomasin, että Liisakin rentoutui enemmän ja hänenkin lantio tuli kokoajan enemmän kiinni minuun. Samalla tunsin hämmästykseni pieniä värinöitä kropassa. Aloin pelkään, ettei vaan alakerran aivot ala toiminaan oman maun mukaan.
Otteemme tiukkeni koko ajan ja puhuimme vähemmän. Liisa laittoi päänsä rennosti rintakehälleni ja nautti tanssin huumasta. Huomasin, että käteni meni välillä alemmas kuin ehkä olisi soveliasta. Ohuen kesämekon alla en tuntenut ollenkaan pikkuhousujen reunoja. Ensin vähän ihmettelin, sitten mielikuvitus alkoi lentää. Ja se lento tarttui myös pikkuaivoihin ja tunsin, että sinne virtasi enemmän verta kuin olisi soveliasta. Yritin pitää alavartalomme hieman erillään, mutta Liisan vartalo seurasi mukana. Hänen oli pakko huomata alakerran lievä kasvaminen. Samalla tuntui, että hän tiukensi otettaan minusta. Oliko mielikuvitusta, tanssin tuomaa vai mitä, mutta tunsin, että hänen hengitys tiheni.
 
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus
Jatkuu
Aloin kokea tilanteen jo vähän nolona. Vaikka meillä olikin hyvät välit, niin ei näin hyvät. Ehdotin, että tankkaamme välillä nestettä. Hain meille oluet. Ja onneksi pikkuaivonikin rauhoittuivat. Huomasin, että Liisan nännit törröttivät kovina kesämekon alta.
En kerennyt juoda oluen kuin puoliväliin, kun Liisa veti minut taas parketille. Hän kuulemma nautti tanssista, mutta miehensä ei koskaan suostunut tanssimaan. Ote oli heti tiukka ja vartalonmyötäinen. Tauon aikana olin tarkkaillut Liisaa enemmän sillä silmällä, koska nännien loistoa en voinut ohittaa. Hävetti omat ajatukset. Liisa +60 nainen ei varmasti, edes ajattele mitään muuta kuin tanssia.
Jatkoimme tanssimista. Liisa ohjasi käteni alemmas, hänen pepun kaarien luo ja samalla toi vartaloaan lähemmäs minua. Liisalla oli olkapaille ulottuvat vaaleahkot hiukset. Tilannetta keventääkseni hulmuttelin niitä hieman. Mutta ei tunsin, että jalkovälissä tapahtui kasvamista. Kalu alkoi olla puolijäykkä. Ja varmasti Liisa sen huomasi. Hän katseli minua suoraan silmiin ja hymyili aika seksikkääseen sävyyn(mietin, että se on vain minun tulkintaa). Hän siirsi kätensä minun takapuolen päälle ja veti minua enemmän kiinni itseensä. Nyt ei ollut epäselvää, hän ei ainakaan kokenut puoliseisokkiani pahana asiana. Päinvastoin hän liikutteli vartaloaan tiukemmin pitkin minun vartaloa, tuntien välillä varmasti kovahkoa.
Liisa kävi sulkemassa sälekaihtimet, sitä ihmettelin. Hän sanoi, että mukavampi tanssia kun ei ole niin valoisaa, eikä naapuritkaan sitten näe….ja iso hymy perään. Onneksi keksin, että minun pitää käydä wc ssä. Tilanne varmasti rauhoittuisi. Palatessani huomasin, että kesämekon pari nappia oli auennut ja rinnat melkein pursusivat esille. Rintaliivit näkyivät selvästi. Ei ollut puhettakaan, ettei tanssi jatkuisi.
 
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus
Jatkuu2
Sama ilmiö jatkui hyvin nopeasti, nyt vain suuremmalla volyymilla, rinnat loistivat silmieni alla ja huomasin liikuttelevani tanssin tahdissa käsiäni pitkin Liisan sopivan kokoisia pakaroita. Hänelle ei todellakaan ollut pikkareita, outoa. Nyt tanssimme alkoi olla jo liian intiimiä. Tunsin kuitenkin Liisan tiukan otteen minusta. Nyt hän ei enää lepuuttanut päätään rintakehälläni vaan katsoi minua silmiin ja vei toisen kätensä minun niskan taakse. Miten hitossa oli ajautunut tähän tilanteeseen. Minua paljon vanhempi vaimoni täti on edessäni rinnat lähes näkyvillä, ja minun tulkintani mukaan intohimoinen katse silmissään. Mitä jos olen tulkinnut väärin? Ei se ole mahdollista. Entä jos hän vain haluaa testata? Omaa viehätysvoimaansa minun heikkoutta. Tunsin olevani vieteltävänä. Veri virtasi kovempaa alakertaan. Järki sanoo, että EI.

Liisa nuolaisi kevyesti huuliaan ja alkoi vetää kasvojani lähemmäs hänen huuliaan. Huulemme koskettavat kevyesti toisiaan. Yritin vähän vetäytyä. Sanoin, ettei me voida. Liisa laittaa sormensa suun eteen ole hiljaa. Ja vaatii uutta suudelmaa. Nyt se kestää pitkään, huomaan puristelevani hänen mehukasta takapuoltaan. Kielemme löytävät toisensa. Toinen käteni nousee vaistomaisesti toisen ihan pehmeän herkullisen rinnan päälle. Vartalomme on kuin yksi käärme, joka luikertelee. Alakertani jatkaa täyttymistä ja sen Liisakin huomaa. Hän sivelee sitä suoraan shortsien päältä. Nyt ollaan pahan rajalla.

Jatkamme suutelemista. Molemmat käteni ovat Liisan reisillä. Liisan käden ovat kaulallani ja suutelemme. Emme puhu mitään. Käteni vaeltavat pitkin reiden yläosaa ja takapuolta. Ei hitto yli 20 vuotta minua vanhempi vaimoni täti, nyt olen pulassa. Miten pääsen eroon tästä. Seisokkini laskee hieman. Mutta samalla Liisa laskee toisen kätensä semijäykän kalun päälle, onneksi shortsit ovat jalassa. Liisan huulet tulevat vaativasti. Nyt hän sanoo, että olet ihana tanssikaveri ja suutelu kuuluu tunnelmaan. Nautitaan tanssin huumasta. Kielemme juttelevat keskenään. Huomaan käteni liikkuvan enemmän ja enemmän kesämekon päällä. Vastomaisesti käteni menevät niin alas,että tunnen paljaan ihon. Liisa hieman värähtää, kun käteni osuvat iholle. Käteni liikkuvat pehmeän ihon pintaa pitkin ylöspäin. Se, ettei pikkuhousujen rajaa tuntunut kertoi veikkaukseni olevan oikeassa. Liisalla ei ole ollenkaan pikkuhousuja. Käteni, ovat nyt paljaiden pakaroiden päällä, ja puristelen niitä kevyesti. Liisa hieman huokaa ja tunnen, että hän nauttii. Hän katsoo minua silmiin ja näen kiihkeän seksinnälkäisen katseen.
 
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus
Jatkuu e
Suutelen määrätietoisesti reisien sisäpintaa. Liisa nojaa taaksepäin ja pitää silmiään kiinni. Samalla hän kevyesti hieroo rintojaan. Levitän hänen jalkojaan lisää. Suutelen molemmin puolin sisäreisiä. Nyt olen jo lähellä määränpäätäni. Nopealla liikkeellä käännän kasvoni pillun eteen ja nuolaisen pillua. Liisa parahtaa:” ei et saa”. Sanon, että vähän. Siirrän Liisan kädet hänen rinnoilleen ja levitän uudelleen jalkoja. Ensin Liisan vähän pistää vastaan mutta sitten hän antaa minun avata ne. Alan suutelemaan pillua, Se on ihanan kostea. Liisa on vielä erittäin viriili. Nyt hän huokailee lujempaa, Painaa päätäni kohti pilluaan. Nuolen ja näykin. Hän huokailee yhä kovemmin ja kovemmin. Hän todella nauttii tästä , sekö oli syy ettei antanut ensin koskea, ei voi pidätellä panemisen himoa.

Äkkiä tunnen, kun Liisa jäykistyy ja ja huuto kovenee. Uskomatonta hän saa ihanan orgasmin. Annan hänen hetken levähtää. Hän sanoo, että hän on aivan heikkona, jos pillua nuollaan. Nyt hän tarrautuu kaluuni kiinni ja ottaa sen uudelleen suihinsa. Tuntuu nautinnolliselta. Yritän miettiä niitä näitä, jotta en laukeaisi. Minun on pakko ottaa kulli Liisan suusta. Nostan Liisan sohvalle. Yritän hyväillä sormilla hänen pilluaan. Hän sanoo, ei voida panna, anna otan loppuun suihin.

Pettymyksen aalto. Mutta en voi asialle mitään. Asetun sohvalle selälleni ja Liisa tulee polvilleen viereeni ja alkaa ottamaan suihin. Panen silmäni kiinni. Välillä vähän koettelen rintoja. Imu kovenee. Alan tuntemaan pallien liikehdinnän. Välillä Liisa pitää taukoa ja suutelee pallejani ja katselee silmiini. Sitten hän ottaa kaluni uudelleen suihin ja nyt en voi enää mitään. Laukean, harvoin laukean näin lujaa. Spermaa tulee pitkin Liisan. poskea. Hän sylkee loput spermat pois.
Vedän happea. Liisa sanoo, että en kai pettynyt. Hän ei itsekkään tiedä, miten tähän jouduttiin. Mutta sanoi, että oli ihanaa. Mitä siinä voi sanoa, että olisin pannut, kun noin pitkälle mentiin.
Liisa sanoo, että nyt on parasta mennä nukkumaan. Molemmat omiin vuoteisiin. Olin vähän herätellyt toiveita, että olisimme vielä päässeet kunnon panopuuhiin.
Liisa meni suihkuun. Hän tuli yöasu päällä tuli sen jälkeen antamaan poskelle hyvän yön suukon ja sanoi kiitos, siitä oli pitkä aika, kun olin miehen kanssa. Aamulla nähdään. Tämä oli ainutkertaista ja meidän välistä. Liisa vielä sanoi, ettei tiedä mikä häneen meni.

Uni ei meinannut tulla, olin itsekin todella hämmästynyt, mitä äsken tapahtui. En tiedä kuinka kauan olin nukkunut, kun tajusin Liisan tulleen huoneeseen. Käytävästä loisti valo antaen kauniin näyn silmilleni. Juuri ja juuri takapuolet peittämä yöasu antoi nähdä mehevän vartalon. Luulin, että oli aamu. Liisa ei sanonut mitään hän tuli vuoteen viereen ja hitaasti otti yöpukunsa pois. Edelleenkään hän ei sanonut mitään. Itse oli alasti vuoteessa. Hän nousi sänkyyn, leikin nukkuvaa. Hitaasti hän otti peiton päältäni. Katseli hetken minua ja otti sitten kaluni käteensä ja toi suunsa kalulleni alkaen imeä. Nyt muka heräsin. ”Mitä ihmettä”. Liisa sanoi vain anna mä vähän vielä. Tämä jää kuitenkin viimeiseksi kerraksi. Painoin Liisan pään kohti kulliani ja otin rennon asennon. Mikäs tässä. Täysin yllättäen Liisa kääntyi kuusysiin työntäen pillunsa kohti kasvojani. Hän ei sanonut mitään. Luulen, että ujosti mutta himot voittivat. Aloin nuolla hänen pilluaan samalla kun otti suihin. Mutta mitä ihmettä. Liisa oli suihkussa käydessään ajanut itsensä posliiniksi. Tunsin, että potenssini vain nousi. Liisa ääntelehti vielä lujempaa kuin aiemmin. Ilmeisesti posliinipillu antoi paremman tuntuman. Äkkiä hän nousi pois ja asetti pillunsa kullin päälle. Mitä ihmettä. Hänhän sanoi, ettei voida naida. Hän piti kiinni kullin varresta ja asetti sen pillunsa huulille. ”Voit tulla rauhassa, ei tule lapsia”. Ja samalla hän painoi kullin pillunsa syövereihin, päästäen samalla nautinnollisen parkaisun. Hän oli yllättävä tiukka, varmasti treenautti pilluaan. Uskomatonta. Puristelin hänen edessä heiluvia rintoja ja nautin kyydistä. Hänen vauhti vain kiihtyi ja kiihtyi.Pari kertaa kulli luikahti ulos, mutta nopeasti se palautettiin omaan pesään. Tuntui ihan saamarin hyvältä. Pidin silmiä kiinni ja nautin sekä kuuntelin voihkintaa. Hän oli nyt paljon vapaampi kuin aiemmin suorastaa raju. Käänsin hänet selälleen ja otin jalat olkapäille ja annoin mennä. Liisa huusi kovaa ”Pane pane anna tulla”. Hän oli aivan omissa maailmoissaan. Sitten tunsin rajun orgasmin. Liisa heittelehti ja huusi.Sitten hän vain hiljeni. Pelkäsin että jotain sattui, mutta ei hän oli saanut rajun orgasmin. Minulta oli vielä tulematta.

Muistin aiemman mietintäni 2 pesästä. Käänsin hänet kontalleen, hetken hyväilin pillua käsilläni. Sitten vein sormeani ylemmäs. Hän säpsähti kun sormi oli anuksen laitamilla. En ole kuitenkaan 2osaston miehiä. Joten asetin kullini hänen pillulleen. Hän otti kullista kiinni ja ohjasi sen sisään. Aloin latomaan kiihtyvään tahtiin. Kauaa ei tarvinnut pumpata, kun paine kullin päästä purkautui vaimoni tädin pyhimpään. Olin todella tyydytetty. Liisa kertoi, ettei hän enää oikeastaan ole harrastanut seksiä miehensä kanssa melkein 10 vuoteen. Eli tämä oli hänen ensimmäinen seksi 10 vuoteen. Eli melkein neitsyt seksiä. Hän sanoi, että oikeasti ensin meinasi vain kiihkeästi tanssia, sitten ajatteli, että vähän lisää. Mutta hän oli päättänyt, ettei pilluun anna koskea. Mutta kuulemma himo vei voiton, eikä harmittanut.
Liisa otti yöpukunsa ja antoi kevyen poskipusun ja meni omalle puolelle nukkumaan.
 
Jatkuu 5
Aamu meni ihan mukavasti, ei ollut ollenkaan vaivaantunutta. Pakkasin auton ja palasin vielä sisällä hakemaan loppuja tavaroita. Liisa katsoi minua ja sanoi, voidaanko vielä ennen lähtöä? Ennen kuin ehdin sanomaan mitään, hän oli heittänyt kesämekon pois, irrotti rintaliivit ja pikkarit. Ja tuli luokseni, laski shortsini ja boxerini alas ja otti kalun suuhunsa. Olin todella hämmästynyt. Ensin ei meinannut edes ottaa eteen. Mutta nopeasti veri virtasi ja nostin Liisan ruokapöydälle. Levitin jalat,kokeilin sormilla posliini pillua ja ohjasin Liisan avustuksella kullin sisään. Liisa oli aivan vauhkona. Kukaan nainen ei ole niin energinen aiemmin. Hän tuli todella nopeasti. Oli ilmeisen valmis ollut jo kauan. Ja melkein heti perään minä laukesin. Huh. Mutta nyt oli pakko lähteä.

Hyppäsimme autoon, edessä oli 300 km ajomatka. Tunnelma oli vapautunut, juttelimme niitä näitä. Kävimme tankkaamassa ja otimme kahvit mukaan. Noin puolessa välissä matkaa Liisa alkoi hieromaan jalkoväliäni. Sanoi, että oli tosi kiitollinen minulle. Olin turvallinen ”paineenpoistaja” ja hellä rakastaja. Kulli koveni Liisan hieroessa. Liisa avasi vetoketjun ja pullautti kullin ulos. Hän otti sen hellään huomaansa. Nyt ajoi muuttui vaaralliseksi. Käänsin sivutiellä, oli pakko. Nousin äkkiä autosta sanakaan sanomatta. Liisa taisi luulla että suutuin. Nostin hänet ulos autosta. Vedin pikkarit pois ja käskin hänen konepeltiä vasten. Nostin hänen toisen jalan lantiolleni ja Liisa tarttui kulliini ja ohjasi sen pilluun. Kuuma kesäpäivä ei ole paras tähän hommaan, hiki rupesi puskemaan väkisin. Mutta painoin kuin hullu. Pian Liisa alkoi taas värähtelemään ja samoin minä ammuin kaikki sisään. HUH: Aika moinen matka. Liisa otti nenäliinan pyyhki pillunsa ja sanoi. Tämäkin leikin on joskus loputtava. Mutta tämä oli ihana lopetus. Ja hän antoi pitkän suudelman. Matka jatkui kohti anoppilaa. Matkan aikana Liisa sanoi, että vähän on hankala istua, mutta hyvä niin. Molemmat ymmärsimme, että tämä oli väärin ja ei voinut enää jatkua. Mutta totesimme myös, että yksi parhaista kokemuksistamme. Sukujuhlat menivät hyvin, eikä kukaan varmasti epäile, että olisimme touhunneet yhtään mitään. Tämä on minun paras matkamuistoni seksin saralta. Vieläkin hikoiluttaa kun tuota ensimmäistä kertaamme mietin. Liisan nimi luonnollisesti muutettu.
 
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus
Jatkuu 3
Hän sanoo, ota rennosti olemme tässä kahden. Samalla hän laittaa kätensä minun paidan alle. Liisa hieroo paljasta ihoani. Hitto miten minä tähän tilanteeseen olen joutunut. Hän nostaa paitaani ja sanoo, on kesäkuuma otetaan sinun paita pois. Paitani lentää lattialle. Lähestyn Liisaa hän laittaa kätensä rintakehälleni, himoni vain kasvaa. Outo tilanne, vanhempi nainen yli 20 vuotta vanhempi, vaimoni täti. Kamala tilanne. Käteni löytävät Liisan pakarat. Toinen käteni hamuaa toista rintaa ja puristan sitä. Viimeistään nyt on molemmille selvää, että tanssi saa lisäelementtejä. Yllättäen Liisa ottaa käteni pois ja ottaa tanssi otteet. Tanssitaan vaan, on ihana tanssia, kun sinulla ei ole paitaa. Liisan kädet liikkuvat vartalollani samalla kun tanssimme, olen hämilläni. Nyt minä suutelen häntä ja katson missä tässä mennään. Samalla nostan kesämekkoa ylemmäs ja ylemmäs. Avaan niskassa olevan vetoketjun, eikä Liisa vastusta. Sanakaan sanomatta otan kesämekon pois. Liisan ihanat rinnat ovat rintaliivien peittämät, muutoin hän on alasti. Alhaalla puutarhassa on kevyt pensaikko, ei liikaa vaan huoliteltu. Hän vetää tyttömäisesti kätensä puutarhan eteen. Käännän hänet ympäri ja riisun myös rintaliivit. Emme puhu mitään. Suutelemme kiihkeästi. Samalla hän laskee shortsejani alas. Lähes täydessä asennossa olevani kullini hieman hidastaa riisumista. Nyt olemme alasti.

Koen vieläkin vähän hämmennystä ja varmasti huonoa omaa tuntoa. Liisa huomaa varmaan sen. Tämä on meidän kahden juttu nautitaan vaan. Hän ottaa taas tanssiotteen ja kullini puristuu meidän väliin. Yritän siirtää kättäni puutarhalle, mutta hän ottaa sen aina pois. Onko raja tässä tanssitaan alasti. Ei muuta. Toisaalta olen helpottunut. Kulli on edelleen kovana välissämme. Liisa siirtää kätensä hellästi sen päälle ja pitelee sitä kuin aarretta. Liisa alkaa suutelemaan rintakehääni. Hän selvästi haluaa näyttää, kuka tässä määrää. Hänen rintansa ovat silmiä hivelevät, hieman alaspäin notkolla, muttei liikaa ja nännit sojottavat kovina. Koetan hieroa niitä mutta Liisa ottaa käteni pois. Mitä ihmettä hän oikein haluaa. Hän katsoo minua silmiin ja laskeutuu alas. Liisa ottaa tukevamman otteen varresta ja antaa kalulleni suudelman. Hän katsoo minua veikeästi uudelleen silmiin ja laskee sitten katseensa kohti kaluani.

Tunnen hänen suun kosteuden kaluni ympärillä. Hän ottaa hitaasti suihin, mutta varmoin ottein. Kaluni on aivan täydessä tanassa. Liisan suu käy ja kaluni uppoaa yhä syvemmälle vaimoni tädin suuhun. Nyt pitää varoa, ettei lennä. Esileikki oli niin pitkä, että ei koskaan. Nostan Liisan ylös ja suuni hamuaa hänen rintojaan. Hän ei vastustele vaan silittää samalla päätäni ja huokailee kevyesti. Toinen käteni hamuaa hänen puutarhaansa. Mutta mitä ihmettä, hän nostaa käteni pois. Sinne ei mennä. Mietin, että ainakin suihin ottaa sitten loppuun saakka. Ihmettelen moista. Miksi en saa koskea hänen pilluunsa? Se ei latista tunnelmaa. Jatkan ihanien rintojen hyväilyä. Kova nänni on erittäin kiihottava. Hyväilen persettä samalla voimakkaammin ja pääsen sitä kautta lähemmäs kosteaa vyöhykettä. Mietin, että onko niin, ettei hän anna panna pilluun, mutta kakkoseen voi suostua. Minua ei oikein enää mikään pidättele. Paine on kova. Painelen kevyesti kakkoseen, hän vain huokailee lisää. Taisin olla oikeassa. Päätän, että katsotaan vielä, pääsenkö itse puutarhaan. Sammutan välissä TV n. Hän on kaunis, kun katselen häntä parin metrin päästä. Ujosti hän jostain syystä peittelee rintojaan ja pilluaan. Työnnän hänet kevyesti istumaan sohvalle. Painan hänet nojaamaan selkänojaan. Samalla otan toisen jalan ja alan suutelemaan varpaiden kohdalta. Hitaasti etenen kohti päämäärääni. Suutelen reisien sisäpinnalta. Avaan jalkoja enemmän. Liisa sanoo, ei pillulle, ei voida naida tehdään muuten hyvää. Olen ihmeissäni. Hän ajattelee, ettei se ole varsinaista pettämistä, kun ei panna.
 
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus
EHKÄ PARAS KERTA 2/x
Aikaa kului, mukavat muistot aina välillä tuli mieleen. Näimme, joka vuosi eri tilaisuuksissa, mutta kumpikaan ei mitenkään vihjannut tapahtuneeseen. Välillä se jäikin ihan unholaan.

Ajattelin jo, etten mitenkään enää palaa aiheeseen, mutta kesäloma sai minut kirjoittamaan.
Olimme lähes koko suvun voimin liikenteessä juhlimassa, erästä perhe tapahtumaa. En viitsi yksilöidä, jottei kukaan osaa yhdistää meitä.

Vielä on lämmintä,myös vaatetuksen suhteen. Rinnat tulivat Liisalla taas hyvin esille. Ikää oli vähän tullut, mutta oli selvästi pitänyt itsestään jopa parempaa huolta kun aiemmin. Olimme yhdessä ottamassa herkkuja pöydästä. Hän toiselle puolella ja minä toisella puolella. Silmäni menivät sinne rintavakoon – syvälle. Liisa huomasi sen ja hymyili maireasti. Kyllä hävetti. Juhlat jatkuivat ja kävelin tervehtimässä vieraita pitkin taloa. Kohtasimme Liisan kanssa oven suussa kun olin menossa vilvoittelemaan. Tahallaan hän sipaisi minua ohimennen jalkaväliin. Selvästi oli varmistanut, ettei kukaan näe. No hän sisään minä ulos.
 
EHKÄ PARAS KERTA 2/x
Ei sukulaiset poistuivat ja me yöpyjät jäimme taloon. Kaikki vaihtoivat kevyemmät ns. kotivaatteet päälle. Minä shortsit ja t paidan. Liisalla oli kesämekkonsa, avarina kauluksineen. Alkoholi ei varsinaisesti kuulu tapoihin, mutta nyt oli vähän viiniä, lonkeroa ja olutta tarjolla. Sitä kohtuudella.

Anoppi sanoi, että menkää lämmittämään rantasauna. Liisa sanoi, että menee. Minä menin virittämään letkua, jotta saamme saunaan vedet. Vedin letkun saunalle ja kävin kurkkimaan, mitä Liisa puuhaa. Siellä hän takapuoli pystyssä sytytti saunan puita. Menin ylös ja laitoin veden päälle. Laitoin veden valumaan letkun päästä. Liisa sai tulet pesissä roihuamaan. Avasin meille molemmille lonkerot. Liisa sanoi, että on usein kaivannut meidän hetkeä. Sanoin, että se oli jotain aivan erikoista. Muistot nostattivat hieman palleja kohti kainaloita. Pukuhuoneen ikkunasta näkee saunatietä pitkän matkan. Oli pakko mennä varmistamaan, ettei kukaan tule, kun Liisa tuollaisia puhuu.

Samalla kun katsoin tiellä päin. Liisa tuli aivan viereeni. Hitaasti silitti kättäni. Oltiin taas pahan ja riskin rajoilla. Hän ohjasi käteni kaula-aukosta rinnalleen. Pidit näistä viimeksi, pidätkö vielä. Hän kysyi viekotteleva katse silmissään. Pidän, mutta nyt menen ylös sammuttamaan veden. Mutta sen verran hidastelin, että puristelin rintaa. Nänni jäykistyi kädessäni. Avasin edessä olevia nappeja ja otin rinnan suuhuni. Se oli aivan kova. Uskomatonta. Liisa silitteli päätäni ja huokaili. Tunsin kun veri virtasi lujaa alakertaan. Samalla toisella kädellä puristelin Liisan persettä. Sekin tuntui hyvältä. Liisan käsi hamusi kohti muniani. Se oli jo lähes täydessä seisokissa. Samassa lonkero tölkki kaatui maahan. Vesi tuli jo yli äyräiden kylmävesitynnyristä. Nyt on parempi lähteä ylös. Olimme molemmat samaa mieltä. Ja vielä kun kiinnijäämisen riski on valtava.

Ilta kului rattoisasti kävimme perheinemme saunomassa. Lapset juoksivat ylös omia aikojaan. Me jäimme vaimon kanssa kahdestaan. Sen verran olin kesäkiimassa, että käänsin vaimoni pesuhuoneen penkille ja voisi sanoa ryntäsin muna kovana hänen jalkoväliin. Siinä ei paljon esileikkejä suoritettu kun purkauduin voimalla. Sitten ylös ja iltapalalle.
 
EHKÄ PARAS KERTA 2/X
Aamu valkeni kesän raikkaana. Tarkoitus oli olla vielä pari päivää maalla. Tädin mies lähti omille asioilleen kaupunkiin ja muut päättivät lähteä haudoille kastelemaan kukkia. Minä ilmoitin, että jään talovahdiksi. Juuri kun porukat olivat lähdössä Liisa sanoi, että on vähän huonovointinen jää nukkumaan. Muut pakkautuivat kahteen autoon ja suuntasivat hautausmaalle ja kauppaan.
Autot eivät olleet edes kunnolla kadonneet näkyvistä, kun Liisa ilmestyi eteeni. Ilme oli mairea. Mites se päänsärky. No paineet pois niin helpottaa. Hitaasti hän avasi mekkonsa nappeja. Avasi takanarut ja pudottautui pois kesämekosta.
 
EHKÄ PARAS KERTA 2/X
Järki sanoi, että nyt vaatteet päälle ja varmistamaan, ettei ketään tule. Mutta mutta Liisa ei ollut saanut. Joimme nopeasti lonkeron. Samalla kun Liisa kaatoi viimeisiä pisaroita suuhunsa, minä otin rinnat taas käsittelyyn. Liisa meni selälleen sohvalle ja minä perässä päälle. Ihanat rinnat. Suuret ja mahtavat voisi sanoa. Iän tuomat lisät. Liisa levitti kutsuvasti jalkojaan. Ymmärsin vihjeen. Siirryin alas. painoin pääni suoraan kostealle puutarhalle. Vedin ensin pitkin kielivedoin pitkin pillua. Sukkahousujen kahina korvissanin lisäsi kiimaani. Liisa voihki ja nautti. Kova nainen, vaikka ikää jo ihan kiitettävästi. Pikku hiljaa aloin kevyesti imemään ja näykkimään. Se vasta saisikin vauhtia. Liisa vääntyi kaarelle ja huusi lujaa ”nyt”. Hän romahti sohvalle ja hengitti raskaasti, oli suorastaan hengästynyt. Aloin jo miettiä, oliko liikaa. Nousin ylös ja ajattelin, että tämä oli tässä.
 
EHKÄ PARAS KERTA 2/X
Aloin keräämään vaatteita, kun Liisa tuli luokseni ja polvistui saman tien. Hän otti kullini uuteen käsittelyyn. Hitaasti mutta varmasti se lataantui taas. Liisa kaatoi minut sohvalle ja tuli vauhdilla päälleni, ohjaten sauvani nopeasti pesään. Hän ratsasti villisti päälläni. Minun kiimaa lisäksi sukkahousut, jotka tekivät Liisasta tosi riettaan. Nyt hän kääntyi selin ja asetteli kullin takaisin pesään. Perse heittelehti edessäni tarjoten erittäin kiihottavan näyn. Taas mietin,mitä jos kakkoseen, kun se tuossa on. En ole koskaan sitä kokenut. Liisa vain pumppaa ja pumppaa. Äkkiä hän jäykistyy taas. Ja rojantaa eteenpäin. Vapauttaen kullin pesästään. Nyt ei sovi keskeyttää. Nousen sohvalta ja käännän Liisan selälleen. Laitan kaksi tyynyä perseen alle. Levitän jalat. Kokeilen sykkivää pillua sormillani.Liisa on kaarella ja pillu helposti haukattavissa. Alan uudelleen nuolemaan. Liisa voihkii uupuneena. Pane vaan, aika loppuu. Totta. Asetun jalkoväliin ja painan Liisan avustuksessa kullin tuli kuumaan pilluun. Heitän jalat olalleni ja nyt olen raivo eläin. Panen niin lujaa kun jaksan. Sitten hidastan, tunnen tutun puristuksen. Liisa vetää minut niin sisään kun saa. Sitten lasken kaiken sisään. Tunne on niin voimakas, että tärisen. Huh.
 
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus
EHKÄ PARAS KERTA 2/X
Reaalimaailma palaa. Olimme todella tyhmiä, mutta minkäs teet. Nopeasti käymme vuorotellen suihkussa. Samalla kytäten, ettei kukaan palaa liian aikaisin. Olin aika nolona. Mutta Liisa sanoi, että hän kauan miettinyt, miten saisi taas aikaa niin, että saa minut jalkoväliinsä. Hän oli jopa hankkinut Dildon, jolla tyydytti itseään ja kuvitteli meidän panoja. En suosittele kenellekään tälläisiä leikkejä ,panokset ovat liian kovat. Mutta kovaa lentää nuo panokset. Ihan superkiihottavaa.
 
EHKÄ PARAS KERTA 2/X _
Autot eivät olleet edes kunnolla kadonneet näkyvistä, kun Liisa ilmestyi eteeni. Ilme oli mairea. Mites se päänsärky. No paineet pois niin helpottaa. Hitaasti hän avasi mekkonsa nappeja. Avasi takanarut ja pudottautui pois kesämekosta.

Mitä hittoa! Hänelle oli mustat stayupit, seksikkäät rintaliivit. Nyt alkoi minulla sykkimään. Sanoi ei me voida, kuka vaan voi tulla. Hän kertoi laittaneensa ovet lukkoon. Hän tuli eteeni, veti pääni rintojensa luo. Hamusin liivien päältä nännejä. Tunsin kun nänni koveni suussani. Äkkiä heitin vaatteeni nurkkaan. Samalla Liisa oli ottanut liivit pois ja sain täyden pakan rintoja käsiini. Toisella kädellä hamusin persettä. Mustat sukkahousut lisäsivät kiimaani. Revin pikkuhousut pois. Liisan käsi hamusi kulliini kiinni. Se kasvoi kohisten. Äkkiä hän asettui polvilleen – katsoi silmiini – ja ampaisi kullin suuhunsa. Melkoinen loiske kävi kun imu kulliani ja samalla puristi persettäni. Imu oli niin taidokasta, että vaikka katselin kaappikelloa, niin se räjähti. Liisan suu täyttyi lastistani. Yllätykseni hän nuoli kaiken. Laukeaminen oli niin voimakas, että suoraan sanoen lysähdin sohvalle. Liisa meni keittiöön ja tuli lonkeron kanssa. Oli kuulemma pakko huuhdella suu.
 
vierailija
Sama ilmiö jatkui hyvin nopeasti, nyt vain suuremmalla volyymilla, rinnat loistivat silmieni alla ja huomasin liikuttelevani tanssin tahdissa käsiäni pitkin Liisan sopivan kokoisia pakaroita. Hänelle ei todellakaan ollut pikkareita, outoa. Nyt tanssimme alkoi olla jo liian intiimiä. Tunsin kuitenkin Liisan tiukan otteen minusta. Nyt hän ei enää lepuuttanut päätään rintakehälläni vaan katsoi minua silmiin ja vei toisen kätensä minun niskan taakse. Miten hitossa oli ajautunut tähän tilanteeseen. Minua paljon vanhempi vaimoni täti on edessäni rinnat lähes näkyvillä, ja minun tulkintani mukaan intohimoinen katse silmissään. Mitä jos olen tulkinnut väärin? Ei se ole mahdollista. Entä jos hän vain haluaa testata? Omaa viehätysvoimaansa minun heikkoutta. Tunsin olevani vieteltävänä. Veri virtasi kovempaa alakertaan. Järki sanoo, että EI.

Liisa nuolaisi kevyesti huuliaan ja alkoi vetää kasvojani lähemmäs hänen huuliaan. Huulemme koskettavat kevyesti toisiaan. Yritin vähän vetäytyä. Sanoin, ettei me voida. Liisa laittaa sormensa suun eteen ole hiljaa. Ja vaatii uutta suudelmaa. Nyt se kestää pitkään, huomaan puristelevani hänen mehukasta takapuoltaan. Kielemme löytävät toisensa. Toinen käteni nousee vaistomaisesti toisen ihan pehmeän herkullisen rinnan päälle. Vartalomme on kuin yksi käärme, joka luikertelee. Alakertani jatkaa täyttymistä ja sen Liisakin huomaa. Hän sivelee sitä suoraan shortsien päältä. Nyt ollaan pahan rajalla.

Jatkamme suutelemista. Molemmat käteni ovat Liisan reisillä. Liisan käden ovat kaulallani ja suutelemme. Emme puhu mitään. Käteni vaeltavat pitkin reiden yläosaa ja takapuolta. Ei hitto yli 20 vuotta minua vanhempi vaimoni täti, nyt olen pulassa. Miten pääsen eroon tästä. Seisokkini laskee hieman. Mutta samalla Liisa laskee toisen kätensä semijäykän kalun päälle, onneksi shortsit ovat jalassa. Liisan huulet tulevat vaativasti. Nyt hän sanoo, että olet ihana tanssikaveri ja suutelu kuuluu tunnelmaan. Nautitaan tanssin huumasta. Kielemme juttelevat keskenään. Huomaan käteni liikkuvan enemmän ja enemmän kesämekon päällä. Vastomaisesti käteni menevät niin alas,että tunnen paljaan ihon. Liisa hieman värähtää, kun käteni osuvat iholle. Käteni liikkuvat pehmeän ihon pintaa pitkin ylöspäin. Se, ettei pikkuhousujen rajaa tuntunut kertoi veikkaukseni olevan oikeassa. Liisalla ei ole ollenkaan pikkuhousuja. Käteni, ovat nyt paljaiden pakaroiden päällä, ja puristelen niitä kevyesti. Liisa hieman huokaa ja tunnen, että hän nauttii. Hän katsoo minua silmiin ja näen kiihkeän seksinnälkäisen katseen.
 
vierailija
Olimme vaimoni tädin luona sukuloimassa n 5 vuotta sitten. Sieltä jatkaisimme anoppilaan. Olimme sopineet , että Vaimo lähte tädin miehen ja lapsemme kanssa edellisenä päivänä ja minä tulen vaimon tädin Liisan kanssa seuraavana päivänä. Liisalla oli illalla vielä joku työmeno, johon hänen oli pakko mennä. Liisa oli jo rahtusen päälle 60-vuotias minä taasen vähän alle 40 vuotias korvilla. Minulla oli vielä ennen lomaa muutama kirjallinen raportti laadittavana, joten suunnitelma sopi minulle mainiosti.

Olin todella tyytyväinen, kun sain kaikki asiat hoidettua. Pyrähdin pienelle juoksulenkille ja sen jälkeen suihkun kautta sohvalle. Liisa tuli jo klo 20 aikoihin kotiin. Tyylikäs bisnesjakkupuku päällä hän oli ihan mukava näky silmille. Vartta oli alle 170 cm, ja voisi sanoa, että hän oli varsin muodokas. Onneksi osasi pukeutua vartalonsa mukaan. Hän riisui jakun pois, ja alta kumpusi hänen runsaat rintansa, mitkä eivät jääneet varmasti keneltäkään huomaamatta. Juttelimme niitä näitä ja koetin pitää katseeni silmissä. Vähän nauratti edes ajatus, että tuijotin rintojen vakoa vähän väliä.

Päätimme, että käyn hakemassa lähi pizzeriasta pitsat ja kaupasta parit oluet. Kumpikaan ei jaksanut alkaa tekemään ruokaa.
Palattuani reissulta oli Liisa käynyt suihkussa ja pukenut ylleen keveän kesämekon. Voinee sanoa, että kaula-aukon kohdalla oli hieman säästetty kankaasta. Pizzaa ja olutta nauttiessamme en voinut olla tuijottamatta vähän väliä rintavakoa, joka tuntui vain olevan enemmän ja enemmän avoin. Onneksi juttu luisti, joten en jäänyt kiinni silmien vääristä liikkeistä. Tuntui kyllä nololta edes ajatella moista asiaa.
TV stä tuli joku ruotsalainen laulatusohjelma, jota en normaalisti todellakaan katso, nyt katsoin, kun se on Liisan suosikkiohjelmia. Ja olihan se juontajatar ruotsalaiskaunotar.
Liisa kysyi osaanko tanssia. No en varsinaisesti. No ei siinä auttanut, kun mennä olohuoneen lattialle kuuntelemaan ruotsivalssia ja tanssimaan. Humalassa en ollut, 3 olutta olin koko illan aikana juonut, eikä vaimon täti Liisa sen enempää. Tai oli hän ottanut lasillisen viiniä. No käsi lanteille toinen käsi ylös ja keskittymään tahdissa pysymiseen. Onneksi Liisa oli kokenut tanssittaja ja tanssi sujui kohtuullisesti. itse kun olen liki 190cm pitkä oli minulla aika valtaisat näkymät Liisan kesämekon sisään. Luulen, että pari kertaa hän huomasikin harhailevan katseeni.

Tanssi muuttui parin kappaleen jälkeen rennomaksi ja vartalomme ikään kuin liikkuivat paremmin samaan tahtiin. Tunsin Liisan pehmeiden rintojen kosketuksen vartalollani ja voin sanoa, ettei se pahalta tuntunut. Huomasin, että Liisakin rentoutui enemmän ja hänenkin lantio tuli kokoajan enemmän kiinni minuun. Samalla tunsin hämmästykseni pieniä värinöitä kropassa. Aloin pelkään, ettei vaan alakerran aivot ala toiminaan oman maun mukaan.
Otteemme tiukkeni koko ajan ja puhuimme vähemmän. Liisa laittoi päänsä rennosti rintakehälleni ja nautti tanssin huumasta. Huomasin, että käteni meni välillä alemmas kuin ehkä olisi soveliasta. Ohuen kesämekon alla en tuntenut ollenkaan pikkuhousujen reunoja. Ensin vähän ihmettelin, sitten mielikuvitus alkoi lentää. Ja se lento tarttui myös pikkuaivoihin ja tunsin, että sinne virtasi enemmän verta kuin olisi soveliasta. Yritin pitää alavartalomme hieman erillään, mutta Liisan vartalo seurasi mukana. Hänen oli pakko huomata alakerran lievä kasvaminen. Samalla tuntui, että hän tiukensi otettaan minusta. Oliko mielikuvitusta, tanssin tuomaa vai mitä, mutta tunsin, että hänen hengitys tiheni.
 

Yhteistyössä