Aikooko kaikki tehdä ihan perinteisen joulun?

  • Viestiketjun aloittaja "sone"
  • Ensimmäinen viesti
"sone"
Jouluaattona me syödään mummilassa ja ukin luona perinteiset jouluruuat, mutta sen tietää että alkaa ne taas tympiä sen jälkeen. Meille tulee joulupäivänä ja Tapanina vieraita ja tarjottavaksi ajattelin jotain ihan muuta ruokaa, mutta se nyt on vielä vaiheessa mietintämyssy.

Mitäs muut on keksinyt -ei ihan perinteistä- ? :D
 
Jouluaattona meillä on kinkkua ja porkkanalaatikkoa, mutta muut jouluruoat ei välttämättä ole niitä perinteisiä joulumössöjä mitä joudumme seuraavat 2 päivää syömään aamusta iltaan mummoloissa :)

Ja sitten kun sieltä kotidumme, teen yleensä jotain thaikku- tai kiinalaista ruokaa...
Ennen uusperhettämme, meillä oli Tapaninpäivän perinne käydä vetämässä kebabit :D
 
"sone"
Tapanina varmaan menis jo joku ruokainen salaatti mihin ei liity joulukinkku ;)

Kuulostas kyllä houkuttelevalta vaihtoehdolta mennä Tapanina ulos syömään, mut kai se on vieraille kokattava kotona... :)
 
ehei...
juu ei ajateltu mitenkään perinteisellä kaavalla vetää, kinkkua ei paisteta eikä laatikoita hankita kun niitä ei kukaan syö kuitenkaan. Savukalalla ja salaateilla ajateltiin enimmäkseen herkutella.
Joulukuustakaan ei tule, ellei jostain löydy punaista tekokuusta.
 
Meillä tykätään perinteistä ja aiotaan viettää aattoa perinteisin menoin. Heti seuraavana päivä kuitenkin jo livetään ruodusta ja syödään ihan muita ruokia.

Ainakin mulla vistottaa syödä samaa ruokaa useita päiviä putkeen.
 
Jea
Meillä on perinteiset ruoat, mutta tehdäänkin vain ne, joista tykätään oikeasti. Eli kinkku, lanttulaatikko, kolmea eri sienisalaattia, kylmäsavulohta, graavilohta, hyvää vihersalaattia jne. Jälkiruokaa on ainakin kolmea laatua + kakut vielä lisäksi.
 
"sone"
Alkuperäinen kirjoittaja äitix4;22656472:
Eihän joulua tehdä?
Se tullee ihan sydämestä, koska sehän on rakkauden juhla :)

Aika paha!! :) Mut kyllähän se on tehtävä ei meillä kukaan muukaan sitä! Vaikka se onkin rakkauden juhla niin pelkästään sillä ei maha täyty ;)
 

Yhteistyössä