Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ihmisillä on tosi erilaisia tapoja shipata. Esim. jotkut BoKris-shippareista uskovat romantiikkaan IRL, osa taas shippaa suunnilleen koko bändiä toisilleen. Yksi tuttu sanoi, että hän shippaa heitä ficcihahmoina, mutta ei tod haluaisi heitä oikeasti yhteen, koska ei koe heidän oikeasti sopivan ollenkaan toisilleen.
 
vierailija
Matkailu on mahdollista hyvin erilaisilla budjeteilla majoituksen, ruokailuiden ja paikallisen matkustamisen suhteen. Lennot saa melko edullisesti, kun on hyvissä ajoin liikkeellä. Aina tulee tietysti halvemmaksi, jos löytää seuraa, koska esim. kahden hengen majoittuminen on usein suunnilleen saman hintaista kuin yhden.

-eri
Kuinkahan hyvissä ajoin kannattaisi olla liikkeellä?
 
vierailija
Ainakin aiemmin lennot kannatti ostaa noin 1,5 kk ennen reissua. Toki joillain lentoyhtiöillä, ml. Finnair, on tarjouskampanjoita, joilla saattaa saada edullisimmat hinnat.
Tarkennus: "aiemmin" yleisesti ottaen lentolippuihin liittyen, ei erityisesti Sloveniaan. Finnairhan lentää suoria huhtikuusta lokakuuhun tms, muita suoria lentoja ei ole.
 
vierailija
No se oli sen vuokraamon luokitus, mutta se oli siis Volkswagen T-Roc. Aika ahdas tavaratila, btw. Onneksi meitä oli neljä niin saatiin matkalaukut mahtumaan :p Ja siis ehdottomasti, ehdottomasti kannattaa olla auto ja ajella ympäriinsä! Olen hyvin onnellinen siitä, että Ptujn keikka oli täysin toisessa päässä maata kuin Ljubljana, niin oli pakkokin käydä siinä osassa maata. Se oli vain reilu 1,5h ajomatka silti. Meille jäi vähän huonosti aikaa Ljubljanaan itseasiassa, mutta jälkikäteen se oli vähiten ihmeellinen kokemus. Toki sinne voisi sitten mennä käymään ihan erikseen pikaisemmalla visiitillä, jos Slovenia-kaipuu iskee. Tai tulee sopiva keikka.... Kävimme Bledissä, Ptujssa ja Välimeren rannalla eli Koperissa autolla. Harmittaa, ettei Ptujn reissulla ehditty tutustua Mariboriin, sain tietää vasta matkan jälkeen, että se on Slovenian toiseksi suurin kaupunki. Mielellään olisin senkin nähnyt, se oli kyllä ihan lähellä Ptujta.
Ajaminen oli ihan okei, se vaan, että ajokaistat olivat kapeampia ja Sloveniassa saa ajaa 90 / 130 km/h siinä kun meillä on 80 / 120, joten he ajoivat kovaa (ja läheltä!) ohi. Mutta olin ajanut Ruotsissa, ei se muuten minusta siitä kokemuksena poikennut. Ja kun ottaa aikaa ja ajaa tarvittaessa motarilla vaikka rekan takana, niin aivan jees. Ja maisemat on tietenkin ihania lähes koko ajan. Tai koko ajan!
Kiitos 🙂 Mietin että saisinko teinit mukaan, veikkaan että toinen haluaisi rantalomalle mieluummin. Itse taas haluaisin koluta kauniita maisemia ja vanhoja rakennuksia jne.
 

Yhteistyössä