Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mä pidän S:sta itse, mut samalla en voi olla miettimättä tätä hänen tapaansa olla esillä somessa ja lisäksi vielä ääneen ihmetellä kaikkia niitä miesten yhteydenottoja. Toisaalta vois hänelle sanoa et Instassa otetaan yhteyttä myös ihan "tavallisiin" naisiin ja nää on monesti pelkkää kusetusta kaikki.
 
vierailija
Perhana! Unohtui. Päivitetään tarjontaa:
Viikko 1: Bojan
Viikko 2: Bojči
Viikko 3: Kapteeni Slutićanin
Viikko 4: Viisu-Bojan
Viikko 5: Kostopitsi-Bojan
Viikko 6: Demoni-Bojan
Viikko 7: Barve Oceana-Bojan
Viikko 8: Possujuna-Bojan
Viikko 9: Mr. Titanic
Viikko 10: Pasivision-Bojan
OF-tilaaja ja bojanisti täällä, hei! Jos saataisiin tämmöinen independent Finnish project (tai edes yksi teemaviikko), niin todellakin tippiä tulis! 💙💚🤡🔥

MRS, kuinkas muutenkaan 😅
 
vierailija
No pököperseaffe se on siitä huolimatta, eikä sellaisen paikkaa oo Onlyfans
Ei Ofissa määritellä millainen perse siellä tulee olla. Veikkaan, että sun perse jää kuin kamelinpaska tikkuun, jos Härtsä vetää sulle kyykky- ja juoksutreenit. Just saying.
Keikoilla voidaan käydä sun vartalo läpi kannuista perseeseen ja mietitään asiaa uudestaan. Eikö, sun kroppasi kestää sen?
 
vierailija
K varmaan tykkäisi jos läheiset alkaisi tuhota uraa. Se sukulaistyttökin hiljeni täysin. K on panostanut tuohon ison palan elämästään ja tehnyt uhrauksia kulkeakseen omaa tietä. Vaikka hän tuntuu myös herttaiselta ihmiseltä asia on sen verran iso että tuskin katsoisi mitään puuttumista joka saattaisi vaikuttaa uraan. Tämä pöhinä netissä nostaa uraa.
 

Yhteistyössä