Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
En arvosta ”liian kilttejä” ihmisiä, jotka alistuvat just tuollaisiin ”öö toi tuli vastaan niin mun piti moshata sen kanssa”. Ei pitänyt. Hanki munat, äijä, jos et halua kuunnella kuinka ihmiset kritisoi.
 
vierailija
Tämä ei ole mikään taistelu Bojanin ja Jeren välillä. Mitä hittoa nyt taas. Nyt sinne instaan tai Twitteriin tai Tumppuun puolustamaan Jereä, kenellä on vielä näin yöllä energiaa. Siitä on hyötyä enemmän kuin tuosta vänkäyksestä täällä. Täällä ei ole montaa kritisoijaa, ne harvat (ehkä vain yksi) voi jäädä itsekseen tänne.
 
vierailija
Mitä se sinne olis mennyt? Nykkiin se menee jos jonnekin. Kannattaa ostaa Ruissi liput jos haluaa Joksut vielä nähdä Suomessa. Ne ei uskalla enää inahtaakaan Suomesta tai Ksta.
Ei sillä ole mitään suhdetta minkään Sadien kanssa, höperö. Se on sinkkumies ja menee Sloveniaan kun levy on äänitetty. Sieltä sit miesseurassa (bändi) kesän festareille.
 
vierailija
Siellä JO gossip sivulla twitterissä levitetään Hampurin studion osoitetta. En kyllä jaksa tuota fandomia enää yhtään.
Käsittämätöntä touhua. On tosi toksinen fandom, ilmeisesti molemmilla. Varmasti suurin osa on järkevää porukkaa mutta liikaa on silti tuota porukkaa jotka mollaa heti tilaisuuden tullen ja tuokin, jos on vielä osoite menty jakamaan. 🙄Toivottavasti pojat on tietoisia tuosta, menee ihan liian pitkälle.
 

Yhteistyössä