Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ja sitten herää kysymys, että olisko tolla Kärpyllä nyt siksi ollut parina viime päivänä niin kova tarve shipata itseään Behmille, kun ärsyyntyi niistä suhdekyselyistä ja haluaa huomion pois siitä? Vai onko kyse siitä, että sattuu vaan olemaan materiaalia mitä jakaa ja kiva hämmentää Behmiä? 😀
 
vierailija
Joo, jos ois joku Kaksplus tai erityisesti Vauva-palsta wrapped, niin vois tulla mielenkiintoisia tuloksia. Tietäispä vaan Bojan että suomalaiset naudat ja muut boot on kirjoitellu varmaan lähemmäs 200 000 viestiä aiheesta, jos kaikki lasketaan yhteen.
Jos laskee Plussan sekä yhä olemassa olevat Vauvan ketjut (siis myös lukitut), niin viestejä on reilusti yli 200K (mukana ei ole edes kahta muuta Plussan isohkoa ketjua, NT- ja Kärtsä-yöketjut), niin kun laskee mukaan kaikki poistetut viestit ja bittiavaruuteen menetetyt ketjut, niin lukema on ainakin 250K ja voi olla jopa 300K.
 
vierailija
Ja sitten herää kysymys, että olisko tolla Kärpyllä nyt siksi ollut parina viime päivänä niin kova tarve shipata itseään Behmille, kun ärsyyntyi niistä suhdekyselyistä ja haluaa huomion pois siitä? Vai onko kyse siitä, että sattuu vaan olemaan materiaalia mitä jakaa ja kiva hämmentää Behmiä?
Samanlaista läppää ne on heittäneet jo kesästä. Selvästi heillä on samanlainen huumori ja ovat hyviä kavereita. Musta noi postaukset on hauskoja & söpöjä. Hehän on tunteneet jo vuosia.
 
vierailija
Pahoittelen ei-K&B-shippauksen mainintaa, mutta tykkään Calli_Thaalan ficeistä, vaikka hän vääräuskoisesti shippaakin Boitsua Krisille (ja välillä muillekin, esim. Jance). Erityisesti hänen kirjoittamansa groupchatit ja muut viestittelyt ovat tosi hauskoja, tässäkin uudessa ficciluvussa nauroin useamman kerran ääneen näille höpsöttelyille. https://archiveofourown.org/works/51545893/chapters/131833711
Se fiilis, kun nopeasti katsot viestiä ja luulet saavasi uuden, kivan ficcisuosituksen, ja sitten se onkin vain jotain kusista Bokrisiä... 😑
 
vierailija
  • Tykkää
Reactions: LadySLO:)
Awww! <3 so our "radar" was spot on when it came to him! Although I don't necessarily like that word or the whole idea of it a lot, but the sense he was just beyond excited was right! I'm kind of curious what made him ask a "woman" question in the spring. The link was shared today here. The situation was quite funny in one way, but the question was a bit off. Thank you for the discovery!
Haha yeah he could have worded that question in a less creepy way. I think he was fishing for any kind of reaction that would give him any information on the sexual orientation of the guys. Which is intrusive, I agree, it is what it is.
At nights he's prolly watching JO gigs live with his hubby and wondering if Janace is a show or real.
And watching K&B videos on repeat. 😭😂
 
vierailija
Tumpusta liittyen Münchenin-keikkaan:

"the looks between jan and nace??? it's not even a conspiracy theory anymore they are so in love, even my friend who went with me, who isn't on tumblr and doesn't have brainrot said they were undressing each other with their eyes"
 
vierailija
This is verging on creepy and I honestly don't know why anyone would ask this, but...well, now we all have that information. And the chance to sniff test said perfume. Make of that what you will.
Is it creepy to ask about choice of perfumes? 🤔 Never thought about that. I've been told by people at work that I smell nice and asked what perfume it is and never thought twice about it...I mean, I guess you could ask "in a creepy way" but at least these have been totally neutral sounding questions. A bit like "Nice top, where is it from?"
 
  • Tykkää
Reactions: LadySLO:)
vierailija
vierailija
Haha yeah he could have worded that question in a less creepy way. I think he was fishing for any kind of reaction that would give him any information on the sexual orientation of the guys. Which is intrusive, I agree, it is what it is.
At nights he's prolly watching JO gigs live with his hubby and wondering if Janace is a show or real.
And watching K&B videos on repeat.
🤣🥰
 
vierailija
Ei stana tuolla Vauvalla voi olla enää yhtään. Järki siellä lähtee.
Tämä päivä ja eilinen oli kyllä aika koettelemuksia. Mutta on siellä ollut tosi kivojakin päiviä, varsinkin kuun alussa oli tosi hyvä meininki. Ilmeisesti Linnan juhlat ja erään näkymättömyys laukaisi sitten joissain trollauksen ylikierrokset, kun ei pääsekään tällä yhdellä asialla retostelemaan.
 
vierailija


Tästä jouluficistä tuli vähän synkeä ja inhorealistinen, mutta se on myös jouluinen, tunnelmallinen, lämmin, hauska ja kuumakin. :) Toivon että sieltä inhorealismista löytyy positiivisella tavallakin samaistumiskohtia. Tarina sijoittuu siis No Walk of Shamen aikajanalle, eli on vuosi 2027, mutta tämä on poikien ensimmäinen yhteinen joulu. Ja vaikka tässä ei ole kovin ihmeellinen juoni, niin siinä on silti muutama juttu jota toivon, että ei spoilattaisi ja melkein mikä vain sisällöstä keskustelu helposti spoilaa tässä.

- Joymuffin
 
vierailija
Pitääköhän tässä mennä Stockan hajuvesiosastolle nuuskuttelemaan Chanel Blueta 😳
Mahtaako siellä Chanel-hyllyllä olla ruuhkaa tänään 😄

Mä en oo tykännyt Chanelin naistentuoksuista mutta ehkä miesten tuoksut on parempia.

Onkohan koko tuoksua edes saatavilla vai pitääkö lentää tai risteillä jonnekin, että pääsee tax freehen. Ei olis edes älyttömintä, mitä olen tehnyt tänä vuonna 😆
 

Yhteistyössä