Ai että kun viikset on naurettavan typerän näköisiä tänä päivänä suomalaismiehillä, tuli mieleen kun juuri nyt katselen TV:stä...

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Mä tykkään kunnon biker viiksistä marraskuun ulkopuolellakin. Ja sitten on se yksi miesnäyttelijä... Se, joka oli frendeissä Monikan poikaystävä, se vähän vanhempi mies, joka on aivan äärimmäisen hot viiksineen!
 
vierailija
Mun mies oikein leikittelee viiksillä ja partajutuilla. Viikset välillä vahaa ylöspäin kiertäen Hercule Poirotin tyyliin.
Nyt tällä hetkellä on menossa 70- luvun saksainen pornotähti viiksityyli. Ja nauttii joka hetkestä niiden kanssa.
Eivät onneksi näytä ihan hirveiltä ja on tuossa kieltämättä huumoria :)
ja siitä miehessä pidän.
 
vierailija
Viikset näyttää aina (ilman partaa) kamalalta ja pervolta. Aina. Yök.

Vain jos on joku elokuva tms mikä sijoittuu menneisyyteen ne on siedettävät.
Sellaiset menneisyyteen sijoittuvien elokuvien viikset näyttävät kyllä hyvältä luonnossakin, mutta siinä on sellainen ongelma, että kun viikset eivät ole olleet muotia enää vuosikymmeniin, ei niitä osata muotoilla. Hyvin usein tilanne on se, että viikset eivät kasva ns. kallapuikkomalliin, vaan niiden luonnollinen yläraja menee aika voimakkaastikin kulmassa. Tämä sitten taas ei suinkaan aina ole se pukevin ja kasvojenmuotoon parhaiten sopiva muoto. Mutta sitten kun pitäisi alkaa muotoilla sellaisia Clark Gable -viiksiä, ei rohkeus riitä kun ei ole oikein käsitystä miten se tapahtuu.
 

Yhteistyössä