Ärsyttävää kun jotkut on kauniita

  • Viestiketjun aloittaja "ärsyyntynyt"
  • Ensimmäinen viesti
"ärsyyntynyt"
Kyllä, en ole mikään kovin nätti tapaus itse ja raivostuttaa kun julkisissa paikoissa pitää noiden super kauniiden ihmisten hehkutettava itseään. Laitellaan kuvia kaiken maailman yhteisöpalveluihin ja kalastellaan kehuja ja argh. Ja sitten ollaan niin pirun vaatimattomia kun saa jotai palautetta. Tai illan aikana jos jossain on, niin näiden kauniiden olennoiden pitää vain hakea huomioo lisää. Onko se vain niin että ne ei sit ole siltikään tyytyväisiä itseensä vai onko niillä niin huono itseluottamus vai mikä hitto niitä vaivaa? Pakko avautua kun jo jonkun aikaa on tää asia mieltä rassannu. Lähdenpä tästä siis särkemään taas yhden peilin kulkemalla vain sen ohi.
 
Kukaan ei oo ruma, toiset on vaan kauniimpia ja toiset vähän vähemmän kauniimpia. Mutta mun mielestä tässä elämässä pitäis keskittyä olennaiseen, tahdotko tulla muistetuks kuolemas jälkeen ihmisenä joka oli kaunis vai ihmisenä jolla oli suurisydän ja paljon annettavaa läheisilleen? Älä viitti keskittää energiaas näihin mietteisiin, tuhlaat vaan aikaa, aikaa jonka voisit käyttää sulle tärkeisiin asioihin.
 
  • Tykkää
Reactions: lissukka.
"Kotitonttu"
Eivät he kaikki taida itsekään tietää olevansa jonkun silmissä kauniita? ;)

Pussiko pitäis niiden päähän pistää ja mitäs kuvia pistäisvät itsestään, jos ei naamakaan saa näkyä, ettei ketään ärsytä? Jos vartalokuvia laittaisvat, niin takuulla kiehuttais suakin enempi..

Minusta on kivempaa katsella niitä kauniita olentoja. Tokihan sitä huomiota varmasti saa, mutta moni ystävistäni enempi vaivautuu sellaisesta. Vinkvink.. käyppäs stailaajalla(joku nätti kaveri riittää), pieni muodonmuutosleikki päälle ja tadaa.. ehkä sinäkin saat sitä kaipaamaasi huomiota sitten. Hiukset kasvoille sopivalla leikkauksella ja istuvat vaatteet riittää kuules aika pitkälle.. :)
 
höh...
Hei, nyt nokka pystyyn ja nouse sieltä rapakosta.... se on ruman näköistä kun säälii itseään, mutta jos näytät vähänkin onnelliselta, hymyileväiset kasvot ja olet ylpeä itsestäs, niin se tekee susta kauniin...
 
"mies"
Pidän myös naisista, jotka huolehtivat itsestään ja ovat myös sydämeltään fiksuja ja lämpimiä. Muiden kanssa en yleensä olekaan lähemmin. Se monesti näkyy ulos muille ihmisille että tuossa on hyväsydäminen tapaus. Harmi tosin että osa ihmisistä on vain jompaa kumpaa eli kauneutta on vain joko ulkona tai sisällä muttei molemmissa.

Ei siihenkään tarvita mitään valtavia rahasummia ainakaan miehellä että on kunnolliset, itselle sopivat vaatteet ja tuoksuu siedettävälle. Vain kiinnostusta tyyliin ja ehkä oman itsen kanssa viihtymistä. Se näkyy uloskin päin kun ei vanne kiristä päätä eikä murheet tai pelot hallitse sydäntä :)

En itse muista koskaan tykänneeni edes ihastumisen tasolla trendinaisista (naisella ja naisessa ei mitään omaa, yksilöllistä), äijänaisista (liian paljon miehen mieleen tuovaa käytöstä tai olemusta), tuulipukunaisista (nainen harmaa hiirulainen lähes säkkikankaalla) enkä myöskään happamista naisista (nainen kielteinen, naama mutrussa tai varautunut itsekontrolli).

Rakastan naisessa spontaaniutta ja naisellisuuden esiintuontia varauksettomasti ja ekspressiivisesti, ennen kaikkea tunteiden näyttämistä voimakkaasti ja viihtymistä naisena. Kim Wilde on edelleen hyvä mittatikku naiseuden ihanteesta omalla kohdallani: kim wilde - you came - YouTube
 
"a p"
[QUOTE="mies";27271612]Pidän myös naisista, jotka huolehtivat itsestään ja ovat myös sydämeltään fiksuja ja lämpimiä. Muiden kanssa en yleensä olekaan lähemmin. Se monesti näkyy ulos muille ihmisille että tuossa on hyväsydäminen tapaus. Harmi tosin että osa ihmisistä on vain jompaa kumpaa eli kauneutta on vain joko ulkona tai sisällä muttei molemmissa.

Ei siihenkään tarvita mitään valtavia rahasummia ainakaan miehellä että on kunnolliset, itselle sopivat vaatteet ja tuoksuu siedettävälle. Vain kiinnostusta tyyliin ja ehkä oman itsen kanssa viihtymistä. Se näkyy uloskin päin kun ei vanne kiristä päätä eikä murheet tai pelot hallitse sydäntä :)

En itse muista koskaan tykänneeni edes ihastumisen tasolla trendinaisista (naisella ja naisessa ei mitään omaa, yksilöllistä), äijänaisista (liian paljon miehen mieleen tuovaa käytöstä tai olemusta), tuulipukunaisista (nainen harmaa hiirulainen lähes säkkikankaalla) enkä myöskään happamista naisista (nainen kielteinen, naama mutrussa tai varautunut itsekontrolli).

Rakastan naisessa spontaaniutta ja naisellisuuden esiintuontia varauksettomasti ja ekspressiivisesti, ennen kaikkea tunteiden näyttämistä voimakkaasti ja viihtymistä naisena. Kim Wilde on edelleen hyvä mittatikku naiseuden ihanteesta omalla kohdallani: kim wilde - you came - YouTube[/QUOTE]

Sinä taas...
 
kaunokki
Minä olen kaunis ja tiedän sen. Nautin huomiosta. En tosin ole mikään supermegamalli vaan oikeastaan aika tavallinen ja pari kiloa voisi vetästä poies, mutta kuitenkin miellän itseni kauniiksi :)
 
viea
[QUOTE="ärsyyntynyt";27271375]Kyllä, en ole mikään kovin nätti tapaus itse ja raivostuttaa kun julkisissa paikoissa pitää noiden super kauniiden ihmisten hehkutettava itseään. Laitellaan kuvia kaiken maailman yhteisöpalveluihin ja kalastellaan kehuja ja argh. Ja sitten ollaan niin pirun vaatimattomia kun saa jotai palautetta. Tai illan aikana jos jossain on, niin näiden kauniiden olennoiden pitää vain hakea huomioo lisää. Onko se vain niin että ne ei sit ole siltikään tyytyväisiä itseensä vai onko niillä niin huono itseluottamus vai mikä hitto niitä vaivaa? [/QUOTE]

On paljon kauniita naisia, jotka eivät ajattele itseään kauniina. He ovat voineet herkän nuoruutensa kärsiä akneihosta, ylipainosta tai laihuudesta tai muista kasvavan nuoren ulkonäössä sopusointua vielä hakevista piirteistä - ja tuo kuva on syöpynyt heidän mieleensä heidän minäkuvakseen. Peilistä katsoo edelleen se ruma ankanpoikanen. Toisten kehut voivat hetkellisesti tuntua hyviltä, mutta ne eivät tavoita sitä pientä sisäistä ääntä, joka kuiskii korvaan katsomaan peiliin vähän tarkemmin ja näkemään aknearvet, vinot hampaat ja ison nenän. Eli kyllä, yhtenä syynä huomion hakemiselle voi olla huono itseluottamus.

Tai voi olla, että nainen huomataan vain kauneutensa vuoksi ja hän kokee, että se on ainoa asia, joka hänellä on oikein. Hän ei ehkä pidä itseään älykkäänä tai sosiaalisesti lahjakkaana tai muuten osaavana ihmisenä. Ehkä hän kauneutensa kautta hakee ihmisten hyväksyntää ja tunnetta siitä, että hän kuitenkin on yhtä hyvä ja kiinnostava ihminen kuin se hänen näppäräsorminen, fiksu ystävänsä.
 
"vieras"
[QUOTE="ärsyyntynyt";27271375]Kyllä, en ole mikään kovin nätti tapaus itse ja raivostuttaa kun julkisissa paikoissa pitää noiden super kauniiden ihmisten hehkutettava itseään. Laitellaan kuvia kaiken maailman yhteisöpalveluihin ja kalastellaan kehuja ja argh. Ja sitten ollaan niin pirun vaatimattomia kun saa jotai palautetta. Tai illan aikana jos jossain on, niin näiden kauniiden olennoiden pitää vain hakea huomioo lisää. Onko se vain niin että ne ei sit ole siltikään tyytyväisiä itseensä vai onko niillä niin huono itseluottamus vai mikä hitto niitä vaivaa? Pakko avautua kun jo jonkun aikaa on tää asia mieltä rassannu. Lähdenpä tästä siis särkemään taas yhden peilin kulkemalla vain sen ohi.[/QUOTE]

Se joka katsoo vaan pelkää kuorta et löydä ketään! Se on klisee mutta totta. Meitsi voi joskus olla kaunis mutta turvotus entä sitten? Kukaan ei koskaan ole kaunis kasvoilta vaan se sisäinen! ja sen tiedän! Se joka etiis kauneutta ulkoapäin et nää sitä sisastä!
 

Yhteistyössä