Ärsyttää tämä muistamattomuus...

Sen vielä kestää, että aiheuttaa itselleen mielipahaa ja lisää duunia sillä, ettei muista MITÄÄN, mutta kun alkaa kämmiä noita lasten juttuja ja tilaisuuksia, niin sit alkaa ottaa päähän jo ihan tosissaan.

Tänään oli sitten koululaisella lukupäivä ja olis kirja+pientä herkkua pitänyt ottaa mukaan, mutta eihän sitä muistanut äiti eikä tytär...ja kun vein keskarin pk:iin niin pihalla vastassa oli suruisa tyttö, jolta uupui sekä kirja että herkut. Onneks koti on lähellä ja kipaisin kirjan, mut mut....

Kolmen lapsen asiat ja menot, ihan liikaa mun aivokapasiteetille! Ja kun mä en edes ikinä opi, vaikkapa laittamaan kalenteriin niitä tärkeitä juttuja..päivät vaan soljuu käsistä ja muistamattomuus aiheuttaa tasaista jokapäiväistä vitutusta.
:headwall: :headwall: :headwall: :headwall:

Nih. :/
 
Kalenteriin merkkailen lasten jutut ylös. En niitä kaikkia muuten muistaisi minäkään. On tullut kyllä muutamia kertoja aamulla kaupan kautta juostua tukka putkella hakemas jotain nyyttärijuttuja mukaan tms. :D Nyt saa taas lähinnä jännittää että kuinka monet joulujuhlat menee päällisin samoille päiville..
 
IhanaValo

Meil ei oo kun kaks lasta, ja silti meinaa kaikki, omat ja lasten asiat unohtuu..
Muuten tuo kalenteri ois hyvä idea, mutta kun unohdan senkin aina jonnekin.. :ashamed:
 

Yhteistyössä