Äitejä espoosta?

Täällä olisi 22v. äiti ja 1,5v. lapsi vailla seuraa. Olemme muuttaneet espooseen vähän aikaa sitten, enkä ole vielä päässyt kunnolla tutustumaan uusiin ihmisiin. Viikot alkaa pikku hiljaa käydä yksitoikkoisiksi. Löytyisiköhän täältä ketään? :)
 
Niipperi on ihan siellä vantaan rajalla, sellasta korpea oikeastaan :D Sieltä pääsee bussilla sentään espoon keskustaan, matka kestää sen 45 minuuttia kylläkin, mutta eipä tässä päivisin olekkaan oikeastaan muuta kuin aikaa jos tarvitsee johonkin bussilla kulkea :)
 
Meillä pitää kiirettä tuonne kuun loppuun saakka, tämän kuun viimeisenä päivänä pitäisi olla tämä nykyinen asunto tyhjätty ja siivottu, kauheeta muutto stressiä :/ Mutta päivisin ei kyllä yleensä ole kuin aikaa koska mies on töissä niin en pääse yksin tavaroita viemään kun en omista ajokorttia. Joten ehdotelkaapa aikaa ja paikkaa niin katson jos pääsisin :)
 
Hei :)

Voisimme liittyä myös seuraan :) Olen itse 21 v ja pikkutyttömme pikkuisen yli 1 kk. Olisimme innokkaita saamaan seuraa, alkaa nämä aamupäivät kotona yksin olemaan jo melko tylsiä :)
Eli siis mukana ollaan täälläkin :D
Ja siis espoosta ollaan myös!
 
Sovittaisko vaikka joku tapaaminen, siis tälleen isommalla porukalla näin alkuun? Milloin teille sopisi ja olisiko ehdottaa paikkaa?
Meille esimerkiksi Sello helppo, mutta päästään kyllä muuallekin.. :)
 
Santtura ja aamilla, millos nähtäis? Pääsetkö annana90 mukaan vai nähdäänkö vasta ensi kuussa?
Meille sopii tällä viikolla oikeastaan vaan huomenna (ke), ens viikolla varmaan ainakin maanantaina ja keskiviikkona. Iltapäivä meille paras, mutta päästään kyllä aamupäivälläkin.
Eli ehdotuksia..
 
En osaa vielä huomisesta sanoa kun en muista miehen työvuoroja, tänään ainakin viedään tavaroita jo uudelle asunnolle joten huomenna ei välttämättä ole mitään menoa :) Meiltä vaan kestää 40 minuuttia bussilla selloon enkä tiedä yhtään miten tuo meidän taapero jaksaa istua rattaissa sen aikaa :D
 
Moi, täällä olisi myös 1 kk tytön äiti Kilosta. Ikää mulla on jo vähän enemmän eli täytin 40 v. elokuussa. Kuukauden jälkeen olisi jo kiva saada uusia äitituttavia eli tulisin mielelläni mukaan tapaamiseen Sellossa. Ensi viikko sopii hyvin :)
 
Heippa!

Täälä myös yksi äiti Espoosta ja 3 kk vanha vauva kaipaa seuraa. Ollaan sovittu parin nettitutun äitin kanssa jo vauvatreffit Selloon, joten mukaan vain muitakin. Meillä kaikilla muutaman kuukauden ikäiset vauvat. Vaihdetaan kokemuksia ja tutustutaan! =)
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä