Aasialaisista naisista. Piukat paikat

  • Viestiketjun aloittaja kertokaapa uteliaalle
  • Ensimmäinen viesti
Kulkumies
Itselläni on sellainen 'vika' etteivät aasialaiset ja mustat naiset kiinnosta seksuaalisesti yhtä paljon kuin kaukaasialainen rotu, eli meikäläiset. Olen kuitenkin käynyt heiluttamassa heppiäni vähän siellä sun täällä, mutta en ole huomannut naisten tavaroissa mitään ihmeempiä eroja rotujen kesken. Kuten en myöskään luonteessa tms. Tuntemani suomalainen-aasialainen pari kärsii ihan samalla tavalla ongelmista ja riidoista kuin suomalaisetkin parit.

Kokemusta minulla on myös pitempiaikaisesta suhteesta ulkomaalaiseen, ja tuo kokemus vain vahvistaa edellä kertomaani: monessa vieraassa kulttuurissa 'julkisivua' varjellaan tarkemmin, mutta pohjimmiltaan samat luonteen heikkoudet ja niistä aiheutuvat ongelmat löytyvät joka paikasta, kunhan vain asiaan tutustuu tarkemmin. Taloudellisten seikkojen aiheuttamaa opportunismia kansainvälisten parisuhteiden muodostamisessa myöskään unohtamatta.

En ole mikään erityisen 'iso' mies, ja erityisesti siitä syystä en voi käsittää joidenkin nimimerkkien hurjaa vimmaa pienen pimpin metsästyksessä. Minulla on ollut hyviä panoja ihan kaikenkokoisia värkkejä omaavien naisten kanssa, ja monesti seksi on ollut mielestäni laadukasta vähän isommassakin pesässä touhutessa. Joidenkin kanssa nappaa, joidenkin kanssa ei, mutta ensimmäisenä enkä edes kolmantena asiana, en mieti naisen vaginan kokoa hänet tavatessani. Latinki petipuuhissa, persoonallisuus, ulkonäkö ja luonne kiinnostavat paljon enemmän.
 
tiny taini no thai
Mielenkiintoinen ja osittain todella stereotyyppeihin nojaava keskustelu :)

Olen nainen, ja en ole harrastanut seksiä aasialaisen naisen (tai miehenkään) kanssa. Muistan vain, kun olin Thaimaassa reissussa, ja vaikka ensimmäinen matkani osui pahimmalle ilotyttöalueelle siellä, sain ihan vapaasti valita seurani jota oli tarjolla ihan riittämiin. Ilman rahanvaihtoa, panemista ekana iltana, tai hytkymistä tissibaarissa tyrkyllä. Olin jonkun aikaa matkoilla, joten tutustui paremmin mm. kalifornialaismieheen, komeaan kuin mikä. Seksikin tuli kuvioihin, ja hän siinä kertoili avoimesti, että myös thaitypyjä oli tullut hoideltua, mutta että olen tiukin hänen tapaamistaan naisista, siis alakerran suhteen, ja kansalaisuuksista on kokemusta yli kymmenestä. Heh. Kuulema olin myös parempikroppainen, koska minulla on luonnostaan isot rinnat ja kapea vyötärö, joten poikamaisuus on minusta kaukana.

Myös entinen poikaystäväni, joka ei ole suomalainen, totesi, että hän ei ole tavannut parempip****ista naista missään koskaan.

Mutta mutta; on myös miehiä, jotka eivät pidä liian piukoista paikoista. He valittavat, etteivät kestä hetkeä kauempaa, ja että ovat aivan liian herkillä pystyäkseen kontrolloimaan orgasmiaan.

Treenaan lantiopohjalihaksiani toki jatkuvasti, mutta olen myös harrastanut lajia, jossa pikkutytöstä alkaen olen tietämättäni treenannut ko. aluetta kropassani.

Että kyllä kotimaisissakin on tiukkaa tavaraa.
 
Mea_83
Hupaisa ketju, kiitoksia vaan nauruista! :)

Kyllä se vaan oman ammattikokemukseni (ei, en ole huora tms, vaan lääkäri) on niin, ettei sillä tiukkuudella ja naisen syntyperällä ole tekemistä toistensa kanssa. Sen sijaan korrelaatiota on iän, synnyttäneisyyden, mutta ennen kaikkea naisen fyysisen kunnon kanssa.
Jotkut ketjussa olivatkin oikeilla jäljillä: kun nainen kiihottu ja kostuu, myös pillu "laajenee". Yllättäen, huorilla näin ei samalla lailla käy -> kokemus tiukemmasta. Toki myös voidaan olettaa näiden thaikkumaksullisten usein olevan timmimpiä kuin kyseisten miesten baarista matkaan saadut päihtyneet suominaiset. Näillä ne erot selittynee.
 
jänkäjoonas1943
Hupaisa ketju, kiitoksia vaan nauruista! :)

Kyllä se vaan oman ammattikokemukseni (ei, en ole huora tms, vaan lääkäri) on niin, ettei sillä tiukkuudella ja naisen syntyperällä ole tekemistä toistensa kanssa. Sen sijaan korrelaatiota on iän, synnyttäneisyyden, mutta ennen kaikkea naisen fyysisen kunnon kanssa.
Jotkut ketjussa olivatkin oikeilla jäljillä: kun nainen kiihottu ja kostuu, myös pillu "laajenee". Yllättäen, huorilla näin ei samalla lailla käy -> kokemus tiukemmasta. Toki myös voidaan olettaa näiden thaikkumaksullisten usein olevan timmimpiä kuin kyseisten miesten baarista matkaan saadut päihtyneet suominaiset. Näillä ne erot selittynee.
Logiikkasi ontuu. Noilla argumenteilla siis päihtyneet suominaiset ovat "kiihottuneita ja kostuneita" hehe!
 
Viimeksi muokattu:
Mea_83
Alkuperäinen kirjoittaja jänkäjoonas1943;11068603:
Logiikkasi ontuu. Noilla argumenteilla siis päihtyneet suominaiset ovat "kiihottuneita ja kostuneita" hehe!
Ihan varmasti enemmän ovat sitä, kuin työkseen hommaa tekevät naiset! Vaikka toisaalta, mistäpä minä tiedän, kun ei ole omakohtaista kokemusta kummastakaan tilanteesta :) Vaan ihan omalla "näppituntumalla" (satoja, ellei tuhansia naisia), ei se siitä etnisestä taustasta kiinni ole!
 
Onnistuva mies.
No pitääkö sen ensimmäisen työnnön tuntua tiukalta?

Kokemukseni mukaan, jos nainen on kiihottunut, niin helposti penis menee sisälle.
Eli silloin tuntuu väljältä.
Kun nainen kiihottuu lisää, niin silloin emätinaukko sulistuu.
Eli nyt hän tuntuu tiukalta.

Nyt kysynkin missä vaiheessa tuo tiukkuus mitataan?

Vai eikö tuota tiukentumista kaikilla naisilla synny?
 
nalkak
Alkuperäinen kirjoittaja ihmeellisiä viestejä;8445999:
Minä tunnen pari suomalaista naista, jotka ovat "antaneet" ulkomaiselle miehelle, mutta he molemmat seurustelivat (toinen espanjalaisen ja toinen islantilaisen miehen kanssa) ja antoivat vain tuolle yhdelle ulkomaiselle eli omalle kumppanilleen. Eiväthän he mitenkään voineet olla terveysriski kenellekään siksi, että heidän miehensä eivät olleet syntyneet Suomessa.
Vai, että oikein pari tunnet. Taitaa niitä naisia tässä maassa vähän enemmänkin kuin pari olla, ja luultavasti kohtuullisen moni hommailee ties mitä, joten kyllä sitä riskiä löytyy riittämiin myös Suomi-naisista.
 
Koeajoin neekereitä
Me kaikki aasialaisia naisia koeajaneet miehet tiedämme, että aasialaisilla naisilla on piukat paikat ja tiukat pimpit, jotka suorastaan lypsävät spermat ulos kullista. Mutta missä Aasian maassa on kaikkein tiukimmat pimpit vai onko niissä eroa? Thaimaa, Vietnam, Filippiinit, Kiina vai Japani? Vai kenties joku muu Aasian maa?

Olen itse saanut thaimaalaista ja se oli tosi tiukkaa, mutta mieltäni askarruttaa, että olisiko jossain muussa Aasian maassa vielä tiukempaakin tussua tarjolla.

Juupa juu. Itse olen viime aikoina nussinut neekereitä kun olen ajatellut,että niillä on hyvät pillut, mutta samanlaisia ovat kuin suomipillutkin,eikä se ulkonäkö, eli pienikoinenkaan, takaa, että on tiukkaa lihaa, vaan tuo on ihan vaihteleva juttu niin nekrulla kuin suomalaisellakin.

Viikko sitten kun nekrua nussin niin 69 halusi väkisin ja imin tussua niin että tuntui, ja sai kyll ä kyrpäkin kyytiä neekerin suussa, hyvää oli, mutta suominainen osaa ihan saman.

Thai-tyttöjä en ole kokeillut, mutta heti kun mahdollista niin sellaista panen eestä ja takaa.
 
Viimeksi muokattu:
vierailia 3
^ kyllä oot tainnu kännipäissäs nylkyttää paikallisia maksullisia. Et vaan oo huomannu lompakostas hävinneitä seteleitä... :)

Rohkenen myös esittää vastalauseen ensimmäiseen lauseeseen. Suomalaisista naisista vain pieni osa antaa ulkomaalaisille miehille. Omasta laajasta kaveripiiristäni tunnen vain yhden, hekin naimisissa olivat.
Ja mitä pillun tiukkuuteen tulee, ehkä olet Suomessa päässyt (ehkä osin omien ulkoisten avujesi vuoksi?) tekemään lähempää tuttavuutta vain hieman rupsahtaneiden/synnyttäneiden ja vanhempien naisten kanssa. (en nyt tarkoita että jokainen synnyttänyt on löysä..)
Itse ainakin olen niin tiukka, että oma avomieheni (jolla ei mikään giganttinen varustus) on vehkeet todella hellänä minua n*ituaan. Ajoittain mennyt tiukkuuden vuoksi homman nautinnollisuus.
Joten lopettakaa miehet tuo paskapuhe suomalaisista löysäpilluista kiitos. :)

En ole Suomessa ikinä väljää löytänyt
 
Viimeksi muokattu:
mikecrown71
Alkuperäinen kirjoittaja Luxusbööna;8446092:
Oikeasti, säälin miehiä jotka joutuvat käymään huorissa. On se niin kova pala, kun suomalainen nainen on itsenäinen, koulutettu, kaunis, osaava, pärjää työelämässä, ja vaatii laatua eikä anna pillua kaiken maailman peräkammari- luusereille.

Onneksi meille löytyy myös ihania, komeita, luotettavia suomalaisia miehiä, jotka ovat tosi hyviä sängyssä.

suomalaiset naiset ei ole mistään kotoisin aasialaiset parhaimpia onneksi niitä rupee suomessakin olemaan.suomi naiset pettää miehiä ohan naisilla kovemmat halut kun miehillä..
 
mikecrown
Kyllä nämä törky äijät tiedetään. Raukat ovat katsoneet vähän liikaa pornofilmejä. Luulevat että naisten pitää niellä heidän kuvottavalta haisevat litkunsa ja antaa naida perseeseen, kuten HOMOT ikään. Nielkää itse spermanne ja naikaa toisianne perseeseen.!!!!

suomalaisten naisten pesät haisee eivät osaa pestä tavaraansa jakeluiden jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:
big in japan
Olin Tokiossa yhden Japanissa erittäin suositun bändin matkassa. Aikamoista sekoilua, toistakymmentä tyttöä tuli pantua viikon aikana. En tiedä mitä sitten tekivät itse bändin jäbät. Toinen toistaan kauniimpia rokkipimatsuja. Lähinnä Shibuyan baareista, eipä siellä rokkibändin vanavedessä liikkuvan länkkärin itse mitään aloitteita tarvinnut tehdä. Ja tytöt vaikutti kilteiltä, sivistyneiltä perhetytöiltä, paitsi sängyssä tietty :). Joo, muistin käyttää myös kumia.
 
Shane
Huomenta kaikille!Eilen en krneneyt kuin pikaisesti lukea le4pi tuon artikkelin ” Seksiopas vuodelta 1894”, joten palaanpas nyt aiheeseen uudelleen.Kun olen kuunnellut/lukenut miesten kertomuksia siite4 kuinka he eive4t saa seksie4 kotona tarpeeksi tai sille4 tavalla kuin site4 haluaisi tai pahimmassa tapauksessa ei ollenkaan niin minulle tulee aina paha mieli. Sama tietysti kun puhutaan naisista, mutta mike4he4n siine4 on kun sympatiat meneve4t ensisijaisesti miehille. Ehke4 se johtuu siite4, ette4 naisten kertomuksia olen ainoastaan lukenut, en kuullut niite4 kerrottavan minulle henkilf6kohtaisesti ja kasvotusten tai vaikka puhelimessa. Kun henkilf6n ”tuntee” paremmin, niin voi itse pe4e4telle4 jotain he4nen persoonastaan.Ne4iden kertomusten perusteella voin siis itsekin todeta, ette4 papinrouvan ohjeet ovat edelleenkin jollain tasolla voimassa joillakin naisilla. Miksi siis edelleenkin vain joillakin naisilla? Luulen ja uskon, ette4 edelleenkin nuori naisenalku saa helposti ”helposti antavan” leiman otsaansa jos sattuu olemaan hieman vapaamielisempi. Miksi? Samanlaisen leiman voi kylle4 saada aikuinenkin nainen, mutta minusta se leima tulee silloin kanssasisarilta kun se nuorempana tulee niilte4 pojankoltiaisilta.Muistaakseni olen kirjoittanut te4me4n aikaisemminkin te4nne jonnekin eli esim. minun mieheni ei tunnu ymme4rte4ve4n ollenkaan sellaista kuviota, ette4 joku mies joutuisi ele4me4e4n puutteessa koska ei ole itse kokenut site4 koskaan. Olemme keskustelleet aiheesta aika useinkin. En ole kehottanut he4nte4 kuitenkaan lukemaan esim. te4te4 femmen blogia, koska te4me4 on minun ikioma juttuni kirjoitella te4e4lle4 ja sellaisena haluan sen pite4e4kin.No miksi he4net sitten pite4isi saada tiete4me4e4n/uskomaan puutteessa ele4vien lajitovereidensa tilannetta. En mine4 sille4 tietoisuudella mite4e4n ylime4e4re4iste4 arvostusta hae itselleni, mutta ehke4 nyt kun olen huomannut oman orgasmini olevan vaikeampaa saada (johtuu siis vaihdevuosien alkamisesta, muutoksista hormoonitoiminassa) niin joskus tuntuu, ette4 miespe4 onkin hieman ”laiska” auttamaan. Ennen kun en juuri apuja tarvinnut tai siis he4n pe4e4si hyvin pienille4 avunannoilla, niin nyt aikaa kuluu enemme4n ja on ke4ytette4ve4 muita keinoja kuin aikaisemmin. Halukas ja antava nainen he4nelle4 kuitenkin on edelleen vieresse4, joten saisi olla tyytyve4inen. Olipas minulta aika…hmm…sanottu ; )! Olisiko tuossa jotain tuosta ”Hyvityksen etsije4ste4” naisen kannalta.Sitten ”Kaipaaja”…Nuorena sine4 halusit enemme4n kuin mine4. Olit rakastunut minuun. Teit usein ehdotuksia. (leikkasin ve4liste4 pe4tke4n pois) Miksi ene4e4 ei ole niin? Miksi et innostu niin kuin ennen? Nyt mine4 olisin vahva ja kokenut mies.”Niin, miksi ei kehityte4 samaan tahtiin. Mike4 se on joka naisen innokkuudessa ja halussa uusiin asioihin ja eteenpe4in menoon pele4stytte4e4 miehen? Nyt en vertaa tuota kehittyme4ttf6myytte4 seksiin vaan ihan tavallisiin muihin arjen asioihin, tulevaisuuden suunnitelmiin ym. Miksi niin moni vanhempi nainen sanoi aikoinaan minullekin, ette4 odotahan kun olette olleet naimisissa vuosikymmenie4. Silloin en ymme4rte4nyt ollenkaan miste4 he puhuivat. No tulihan se tuossa ve4lille4 minunkin kohdallani se aika kun ymme4rsin mite4 he tarkoittivat. Onneksi emme je4e4neet niihin aikoihin ja asioihin ainakaan kovin pahasti jumiin. Miksi se naisen into sitten loppuu? Se loppuu vastustukseen. Ei kukaan jaksa vete4e4 ”kivirekee4” pere4sse4e4n lopun ele4me4e4nse4.Viele4 ”Torjuttu runkkari”…Ajatteleeko mies runkatessaan torjujaansa? Te4sse4 minulla suuri epe4ilys, mutta kertokaapa… Voisin kuvitella, ette4 jos olisin itse tuossa tilanteessa niin en mine4 kylle4 fantasioisi torjujastani!sallyann
 
Japanissa asunut
Olin Tokiossa yhden Japanissa erittäin suositun bändin matkassa. Aikamoista sekoilua, toistakymmentä tyttöä tuli pantua viikon aikana. En tiedä mitä sitten tekivät itse bändin jäbät. Toinen toistaan kauniimpia rokkipimatsuja. Lähinnä Shibuyan baareista, eipä siellä rokkibändin vanavedessä liikkuvan länkkärin itse mitään aloitteita tarvinnut tehdä. Ja tytöt vaikutti kilteiltä, sivistyneiltä perhetytöiltä, paitsi sängyssä tietty :). Joo, muistin käyttää myös kumia.
Näille japanilaismimmeille on ihan oma nimityskin: yellow taxi.
 
Viimeksi muokattu:
Nolona
kun menin tommoisen ulkomaalaisen pakeille ja hänellä yllättäen olikin se pesä ja siis loora poikittain.Olen vähän kuullut tuollaisesta, mutta en nähnyt. Kun laittoi jalat yhteen, se levisi kivasti ja kun levitti jalan pökäleitä, se meni ihan viivaksi. Siitäkö se viivap-nimi tulee?

Ei ollut mitenkään hankalaa mutta minulta ei tullut, mutta onenksi mukana oli yksi kirvesmies,joka halusi jatkaa minun urakkaa ja siltä se jotenkin oli onnistunut En tiedä johtuiko se tästä vehkeen nurin päin olemisesta vai jännitinkö vain muuten niin kamalasti. Vedin sitten illemmalla ihan mikrolämpimään lihapiirakkaan, ei sekään huono ollut ja tuoksui hyvälle.
 
Jaska
minkä vuoksi kaikki leikkauttavat kasvonsa, silmänsä, leukaluunsa jopa pimpan länsimaisen näköiseksi joka tosiaan voi olla vaikka nurin narin? Vanhemmat joutuvat kurjiin oloihin kun rahat tarvitaan suomipoikien kanssa pelehtivien tyttöjen korjausleikkauksiin. TV.stä tuli juuri ohjelma tuosta.
Kyllä se on ihmisen persoona, jolla seksiä pidetään yllä, ei ole rotu-ominaisuus ja missään ei ole niin kauniita naisia kuin Suomessa, tuo on vanha totuus.
 
Vaikka koko yön
Kun käyn työmatkalla Saksassa niin joka kerta pyrin rakastelemaan aasialaissyntyisen kaunottaren kanssa, hän on ennestään tuttu. Ne ovat ihania kun ovat aina innolla mukana. Kun aasialaisen naisen saa orgasmin valtaan niin sen jälkeen hän tulee aivan villiksi.
 
Vain Elämää
Alkuperäinen kirjoittaja Vaikka koko yön;11402718:
Kun käyn työmatkalla Saksassa niin joka kerta pyrin rakastelemaan aasialaissyntyisen kaunottaren kanssa, hän on ennestään tuttu. Ne ovat ihania kun ovat aina innolla mukana. Kun aasialaisen naisen saa orgasmin valtaan niin sen jälkeen hän tulee aivan villiksi.

Tuo villiksi tulo orgasmin vallassa ei ole mikään rodullinen piirre. Olen nimittäin ollut Suomessa saksalaisen naisen kanssa, hän vasta "villi" olikin. Elämäni jatkuu suomalaisen kanssa, tämän villiyden lisäksi hänen kanssaan on lisäksi hauskaa koska kielellisesti ymmärrämme pienimmätkin nyanssit.
 
Japanissa asunut
Liekö vaikuttanut rahasumman suuruus tuohon villiintymisen asteeseen?

Sitten sellainen, joka on kuultu lukemattomien japanilaisten kanssa avioituneiden länsimaalaismiesten suusta (myös suomalaisten): seksi voi olla villiä siihen asti kun papin aamen on sanottu, mutta varsinkin suunnitellun lapsiluvun täytyttyä se voi loppua tyystin.
 
juu
Alkuperäinen kirjoittaja jänkäjoonas1943;10767307:
Oliskohan käynyt Junnut?(siis pikku kännis rasvattu anus on tiukka)Ei ehkä ole niinkään olennaista onk pillu aasialainen vai joku muu.Oiskoon se ennemminkin kiinni siitä miten sitä tarjotaan?Vähän niinkun entinen viipurin tyttö sanoi,kikotanko liikaa?

näin se on mutta tätä on useimpien vaikea tavoittaa,,kuin huutelis vuorelta, kaiku käy mutta kukaan ei vastaa.
Suurin osa puhuu täällä kokemattomuuden suurella rintaäänellä tai itseään kehuen (lue siis kokemuksen /itsearvostuksen puuteessa)
suurin osa kirjoittajista on teinejä joilla ei ole elämästä kuten seksistäkään mitään kokemusta.
Kehutaan omaa pimpsaa tai kikulia...ei sitä tarvitse täällä huudella jos oma mies murisee sängyssä tyytyväisenä..täytyy vaan saada lisää..sitä keppiä..onko ihanampaa kuin olla kiimassa omaan ukkoonsa/akkaansa vuosi kausia, ei siis vain näytellä punkassa, että on kivaa ja samalla miettii seuraavan päivän ruokalistaa.
 

Yhteistyössä