Silloin kun poika oli ton ikäinen keittelin sille erilaisia kasvissoseita ( esim.kesäkurpitsa ja porkkana, kukkakaali, maissi ja omena) isompia annoksia ja pakastin niitä sitten pieniin lasipurkkeihin tai jääpala-astioihin (kun kasvispalat oli jäätyneet jääpalamuotteihin, otin ne pakkasesta, kastoin muotin hetkeksi kuumaan veteen ja näin kasvispalat irtosivat ja sain ne laitettua pakastepussiin.).
Kanaa, lihaa ja kalaa keiton myös ja laitoin mausteeksi ihan vähän pippuria tms, ei tietenkään suolaa. Kalalle sopii tilli ja kanan kanssa taisin joskus laittaa omenaa tai päärynää (en purkitettua). Pakastin samaan tapaan kuin vihanneksetkin.
Oma maun mukaan voi sitten soveltaa, mutta musta oli helppoa kun tarvi vaan keittää perunaa tai pastaa, ja sitte pakastimesta ottaa lisukkeita.
Sitte lähempänä vuoden ikää alkaa antaa samaa ruokaa, kuin muukin perhe syö. Ja puurot ja vellit olen mäkin aina keittänyt niistä ns. aikuisten ryyneistä, eikä ole koskaan mitään oireita tullut.
Ainoat mitä olen varonut ovat olleet sitrushedelmät ja muna, mutta niitäkin varovasti kokeilemalla tietää sopivatko ne.