98cm bodyt

Alkuperäinen kirjoittaja kolli:
käyttääkö kukaan enään noin isoja bodeja. mun mielestä ne on hemmetin hankalia ison pojan kanssa. ?! =)
Eihän yksvuotias kovin iso oo. ;) Jos liikkuu vielä suurimmaksi osaksi konttaamalla, tavalliset paidat on heti mytyssä ja selkä paljaana.

Kiiuska ootko kattonut Haloselta isoja yöpukuja? Muistaakseni ostin kaverille isoja, mutta en oo varma oliko 92 vai 98. Ne oli kyllä sikahintaisia normaalihintaan. :/
 
Vaikka onkin ketju vähän pudonnut niin vastaan tuohon yöhaalari kyselyyn että H&M:llä on ainakin netissä isoja kokoja, ainakin 116cm asti. Menee meidän 5-vuotiaalla vielä, joka tykkää pitää yöhaalaria. Ja Anttilassa on kans joskus ollut ainakin 110cm.
 
kiitti taas vinkeistä. suuntaan tänään haloselle ja tutkin netin. 92 yöhaalarit ja bodyt soi nyt haaroista. löysin yhden johan 100cm bodyn ja se on täydellinen. ai miten niin pitkäselkäinen kakara... :)
 
Minkä mittainen Kiiuska teidän muksu on? Meilläkin on mielestäni pitkäselkäinen kaveri, mutta 80-senttiset bodyt yleensä vielä mahtuu. Minustakin on kiva, jos bodyja valmistetaan isoja kokoja. Tosi paljon paremmin pysyy vaipat ja selkä ei oo paljaana. Mä en ole tähän mennessä löytänyt isompaa bodyn kokoa kuin 86.
 

Yhteistyössä