8kk yökkäilee syödessä

Meillä tasan 8 kk tyttö ja on pari viikkoa yökkäillyt syödessään. Ei ole väliä antaako puuroa, hedelmäsosetta vai liharuokaa, kaikki yökittää. Ylös asti ei vielä ole mitään tullut mutta lähellä on ollut. Onkos muilla saman ikäisillä vastaavaa ongelmaa? Ja jos on niin mistäköhän johtunee ja kauan kestänyt? Ruoka ei vielä ole kovin karkeaa ja siinä ei vielä kunnon paloja. Enemmän sellaista tasaista mössöä.

 
Meillä kuopus nyt 10kk ja syö hyvin, paitsi puuroa ja hedelmäsoseita. Söi puuroa 5kk iästä 6kk ja sen syönti loppui kerta heitolla kun tyttö yökkäs. Sen jälkeen olen pari kertaa tarjonnut puuroa ja sama homma, yökkää ja kovasti. Samoin hedelmäsoseet sylkee pois, niitä ei varsinaisesti yöki..8kk soseet, joissa jo isoja paloja, tyttö syö hyvin. Puolivuotiaana tyttö oli tulossa kipeeksi ja yökkäs ihan kaikelle, tuttelille, vellille, soseille...tissi olis kelvnnu, mutta meitoa ei tullut, olin ollut 2 vkoa imettämättä. kirppu söi tissiä koko päivän, sen vähän mitä sieltä sai ja seuraavana päivänä kelpas sitten velli ja tutteli, ja kolmantena päivänä sitten alkoi taas ruoka maistua. Välillä kun syö liikaa ja masu on jo täysi, sillon tyttö yökkää..
Jos teillä jatkuu vaan, soita neuvolaan ja kysy mitä pitäis tehdä? Voihan se olla, että pienelle on tulossa hampaitakin??
 

Yhteistyössä